Aras Bulut İynemli: "Kırgın ve kızgınım"

Aras Bulut İynemli başrolünde oynadığı Atatürk 1881-1919 filminin yayınlanma tartışmalarıyla ilgili ilk kez konuştu. İynemli, katıldığı yayında "Yarı yolda bırakılmış gibi hissettim" ifadelerini kullanarak öfkesini dile getirdi.


10 Kasım 2023 - 15:34
Gündem

Oldukça tartışmalı bir yayın süreci yaşayan “Atatürk” filminde Mustafa Kemal’i canlandıran Aras Bulut İynemli, çekimlerin ardından filmi yayınlamayacağını açıklayan dijital platform Disney+ için “Kırgın ve kızgınım” ifadelerini kullandı. Oksijen TV’de “Gülay Afşar’la” programına katılan İynemli,samimi açıklamalar yaptı.

'Yarı yolda bırakılmış gibi hissettik'

Filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin, oyuncular Sahra Şaş ve Sarp Akkaya’nın da katıldığı programda İynemli, Disney+ çekimler tamamlandıktan sonra, herhangi bir yerli projeyi kullanmayacağını söylemesi ve yayınlama kararından vazgeçmesini değerlendirdi. İynemli, "Yarı yolda bırakılmış gibi hissettik" ifadelerini kullandı.

Filmin ilk kısmı 3 Kasım’da sinemalarda gösterime girerken, 35 ülkede vizyona gireceği açıklandı. Filmin ikinci kısmı ise 5 Ocak 2024’te sinemalarda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin