Arıza Ali Rıza (Tolga Sarıtaş) kimdir? Yaşı, dizileri..

Arıza dizisinin oyuncuları ve hikayesi daha ilk bölümden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ali Rıza kimdir?

Merve Mutlu
14 Eylül 2020 - 16:46
Gündem

Geçtiğimiz akşam ilk bölümü yayınlanan Arıza dizisinin oyuncuları ve hikayesi büyük beğeni topladı. Arıza'nın Ali Rıza'sı kimdir? sorusu da büyük damga yarattı. 

Arıza Ali Rıza kimdir?

20-09/14/ali-riza-1600091642.png

Kendi halinde cesur, akıllı ve güçlü bir genç olan Ali Rıza, babasının ölümünden sonra yükü omuzlarına almış, okulu bırakmış ve taksicilik yapmaya başlamıştır. Babası demir yollarında çalışan biri olarak bilinse de aslında istihbarat elemanıdır. Ancak ailesine ailesine saldıran teröristleri konuşturmak yerine öldürünce istihbarattan atılmıştır. Ali Rıza, Halide ile tanışana kadar normal bir hayat yaşamış ancak bu tanışmadan sonra Halide'yi korumaya çalışırken Burak tarafından kardeşi vurulunca büyük bir acı yaşar ve intikam ateşi yanar. İstanbul'un en büyük mafya ailesi olan Ersoylar'a karşı tek başına mücadele edecektir. 

Arıza dizisinde Ali Rıza karakterini Tolga Sarıtaş canlandırmaktadır.

Tolga Sarıtaş kimdir?

20-09/14/tolga-saritai.png

30 Mayıs 1991 doğumlu oyuncu, Halil Akkant Lisesi’nden mezun oldu. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra ilgisi tamamen oyunculuğa yönelen Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı’nda tiyatro sahnelerinde yer aldı. Sadece oyunculukla yetinmeyerek müzik gruplarıyla birlikte baterist ve gitarist olarak sahne aldı. Birkaç dizi ve filmden sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şehzade Cihangir karakteriyle Türk seyircisinin beğenisini kazandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin