İyi Günde Kötü Günde Leyla (Elçin Sangu) kimdir? Yaşı, dizileri..

Yeni dizi İyi Günde Kötü Günde'nin oyuncuları ve hikayesi dikkatleri çekmeyi başardı.

Merve Mutlu
14 Eylül 2020 - 16:27
Gündem

İlk bölümü ile geçtiğimiz akşam izleyici karşısına çıkan O3 Medya imzalı yeni dizi İyi Günde Kötü Günde'nin oyuncuları ve hikayesi dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İyi Günde Kötü Günde Leyla kimdir? sorusu da izleyicilerin ortak sorusu haline geldi.

İyi Günde Kötü Günde Leyla kimdir?

20-09/14/leyla.jpg

Leyla oldukça yetenekli bir organizatördür. Çok da zevkli bir insan olduğu için görsel süslemeleri çok beğenilir. Kalbi de yüzü de güzeldir ancak aşktan yana yüzü gülmemiş aşık olduğu Sarp onu düğün gününde terk etmiştir.Sarp’ın Melisa ile olan düğünün organizatörü ise Leyla olacaktır. Leyla için şimdi intikam vakti gelmiştir.

İyi Günde Kötü Günde dizisinde Leyla karakterini Elçin Sangu canlandırmaktadır.

Elçin Sangu kimdir?

20-09/14/elcin.png

13 Ağustos 1985 yılında İstanbulda dünyaya gelmiştir.Üniversite eğitimine Mersin Üniversitesi Oprea bölümünü okuduktan sonra mezuniyet sonrası 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünü burslu bir şekilde kazanmıştır.Müzik ile ilgili olduğu için bu dönem kısa bir süre sonra okulunu yarıda bırakmıştır. Sangu Sahne tozu tiyatrosunda eğitimler aldıktan sonra dizilerde rol almaya başlamıştır.İlk olarak ise dikkatleri Fox Tv ekranlarında oynanan Bir Aşk Hikayesi dizi ile olmuştur.Şu sıralar ise Kurt Seyt ve Şura dizisinde rol aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin