İyi Günde Kötü Günde Melisa (Yasemin Allen) kimdir? Yaşı, dizileri..

Yeni dizi İyi Günde Kötü Günde'nin oyuncuları ve hikayesi dikkatleri çekmeyi başardı.

Merve Mutlu
14 Eylül 2020 - 15:02
Gündem

İlk bölümü ile geçtiğimiz akşam izleyici karşısına çıkan O3 Medya imzalı yeni dizi İyi Günde Kötü Günde'nin oyuncuları ve hikayesi dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İyi Günde Kötü Günde Melisa kimdir? sorusu da izleyicilerin ortak sorusu haline geldi.

İyi Günde Kötü Günde Melisa kimdir?

20-09/14/iyig-unde.jpg

Türkiye’nin en başarılı stil ikonlarından biri olan Melisa doğuştan zengindir.  Instagram’da milyonlarca takipçisi olan bir fenomen olan güzel kadın elinden telefonu düşürmez ve beğenilmeye bayılır. Amerika’da Sarp ile tanışan Melisa ona aşık olmuş ve Sarp’ın evlilik teklifini kabul etmiştir.  Melisa Sarp ile yılın düğünün yapmaya hazırlanmaktadır. Türkiye’nin en iyi düğün organizatörü olan annesi ise Sarp'ın eski sevgilisi Leyla'ya bu görevi devreder ve  Sarp ve Leyla’nın geçmişte ki yaşadıklarını öğrenmesi ile çileden çıkan Melisa aşkına sahip çıkmak için artık hayatında yapmadığı bir şeyi yapacak; mücadele edecektir.

İyi Günde Kötü Günde dizisinde Melisa karakterini Yasemin Allen canlandırmaktadır.

Yasemin Allen kimdir?

20-09/14/yasemin-allen.jpg

10 Temmuz 1989 doğumlu Yasemin Allen, İngiliz Dudley Allen ile İngiliz ve Türk vatandaşı oyuncu, şarkıcı Suna Yıldızoğlu‘nun kızı olarak Londra’da dünyaya gelmiştir.
2010 yılında Kavak Yelleri dizisinde Elena, Yerden Yüksek dizisinde Juliette, 2011’de Hayat Devam Ediyor dizisinde Pelin Akça, 2013’te Merhamet dizisinde Irmak Tunalı karakterini canlandırmıştır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin