İyi Günde Kötü Günde Sarp (Ozan Dolunay) kimdir? Yaşı, dizileri..

Yeni dizi İyi Günde Kötü Günde'nin oyuncuları ve hikayesi dikkatleri çekmeyi başardı.

Merve Mutlu
14 Eylül 2020 - 12:07
Gündem

İlk bölümü ile geçtiğimiz akşam izleyici karşısına çıkan  O3 Medya imzalı yeni dizi İyi Günde Kötü Günde'nin oyuncuları ve hikayesi dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İyi Günde Kötü Günde Sarp kimdir? sorusu da izleyicilerin ortak sorusu haline geldi. 

İyi Günde Kötü Günde Sarp kimdir? 

20-09/14/iyi-gunde-kotu-funde-sarp.jpg

Karizmatik, başarılı, zengin ve yakışıklı bir adam olan Sarp, büyük bir oteller zincirinde yöneticisidir. Çok zengin ailesinden bağımsız olarak kendi işini kurmuş ve başarılı olmuştur. en büyük hatası hayatının aşkı Leyla’yı evlenmek üzereyken yüz üstü bırakıp kaçmasıdır. Sarp daha önce yaptığı hatayı bu sefer Melisa’ya karşı yapmayacak ve onu yüz üstü bırakmayacaktır; ancak Sarp hiç bir zaman Melisa’ya aşık olamamış sadece onunla yeniden hayata dönmüştür. Leyla ile yeniden karşı karşıya gelmesi ise yeni bir hikaye başlatacaktır.

İyi Günde Kötü Günde dizisinde Sarp karakterini Ozan Dolunay canlandırmaktadır.

Ozan Dolunay kimdir?

20-09/14/ozan-dolunay.png

1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ozan Dolunay, Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunudur. Öğrencilik yıllarında bir taraftan da Craft Oyunculuk Atölyesi bünyesinde İpek Bilgin, Çağ Çalışkur ve Bahar Kerimoğlu gibi ünlü isimlerden dersler almıştır.

Hala aynı atölyenin çeşitli oyunlarında sahneye çıkmakta olan Ozan Dolunay; Üstün Akmen Ödülleri ve Afife Jale Ödülleri kapsamında "En iyi genç yetenek" dalında aday gösterilmiş ve Üstün Akmen Ödülleri'nin sahibi de olmuştur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin