Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor!

Menajerimi Ara dizisinin kadrosuna Rıza Kocaoğlu da katıldı.

Merve Mutlu
14 Eylül 2020 - 11:51
Gündem

Başarılı projelere imza atan Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin kadrosu, başarılı ve sevilen oyuncuları kadrosuna konuk etmeye devam ediyor. 

20-09/14/menajeri-1600073849.jpg

Dünyaca ünlü Call My Agent uyarlaması olarak karşımıza çıkan Menajerimi Ara dizisi, Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimleri kadrosunda bir araya getirirken Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Ozan Güven, Nebahat Çehre, Nükhet Duru, Gökçe Bahadır, Derya Baykal, Ferhan Şensoy, Ercan Kesal, Alican Yücesoy ve Çağatay Ulusoy gibi başarılı ve sevilen isimleri de konuk olarak ağırlıyor. 

Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor!

20-09/14/riza-kocaoglu.png

Genç yeteneklerden usta isimlere, birçok sevilen ismi hikayeye dahil eden, senaryosuyla ünlülerin dışarıdan kusursuz görünen dünyasının gerçeklerini menajerlerin hayatları üzerinden anlatan dizinin ilerleyen bölümlerine, Çukur dizisinde Aliço karakterini canlandıran Rıza Kocaoğlu da konuk olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin