Arıza Halide (Ayça Ayşin Turan) kimdir? Yaşı, dizileri..

Arıza dizisinin oyuncuları ve hikayesi daha ilk bölümden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Halide kimdir?

Merve Mutlu
14 Eylül 2020 - 17:34
Gündem

Geçtiğimiz akşam ilk bölümü yayınlanan Arıza dizisinin oyuncuları ve hikayesi büyük beğeni topladı. Arıza'nın Halide'si kimdir? sorusu da büyük damga yarattı.

Arıza Halide kimdir?

20-09/14/ayca-aysin.png

Çok güzel ve çok akıllı bir doktor olan Halide'nin babası Haşmet bir silah kaçakçısıdır. Her zaman adaleti savunan Halide babasının işlerini onaylamaz ve bırakmasını ister. Annesi ve kardeşi 9 yıl önce tatil dönüşü uğradıkları saldırıda vefat eden Halide'nin yaşaması düşmanlar tarafından istenmiş ve ona bir şey yapmamışlardır. Ersoylu ailesinin şımarık oğlu Burak ise Halide'ye kafayı takmıştır Halide ise ondan kurtulmak için Ali Rıza'dan yardım ister ancak bu yardım her şeyi değiştirecektir.

Arıza dizisinde Halide karakterini Ayça Ayşin Turan canlandırmaktadır.

 

Ayça Ayşin Turan kimdir?

20-09/14/halide.png

1992 yılında Sinop’ta dünyaya gelen Ayça Ayşin Turan 2011 yılında Dinle Sevgili adlı dizide Gülfem karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Karagül dizisi ve 2015 yapımı olan Sevimli Tehlikeli isimli sinema filminde rol almıştır.

Doğup büyüdüğü Sinop’tan oyunculuk ve eğitimi için ayrılmış ve İstanbul’a yerleşmiştir.

Eğitim hayatını İstanbul Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümünde sürdüren Ayça Ayşin Turan baba tarafından aslen Kastamonu, anne tarafından ise aslen Sinop’ludur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin