Arıza Burak Ersoylu (Olgun Toker) kimdir? Yaşı, dizileri..

Arıza dizisinin oyuncuları ve hikayesi daha ilk bölümden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Arıza Burak kimdir?

Merve Mutlu
14 Eylül 2020 - 17:45
Gündem

Geçtiğimiz akşam ilk bölümü yayınlanan Arıza dizisinin oyuncuları ve hikayesi büyük beğeni topladı. Arıza'nın Burak'ı kimdir? sorusu da büyük damga yarattı.

Arıza Burak Ersoy kimdir?

20-09/14/burak-ersoy.png

Babasından sevgi görmeyen Burak, kanserden ölen annesinden de sevgi göremeden büyümüştür. Bu nedenle de saplantılı ve psikopat bir tiptir. Haşmet'in ailesine yapılan saldırı da babasının emri ile kendi saldırısıdır. Halide'ye aşık olduğu için onu öldürmemiştir. Her istediğini alan Burak Halide'yi alamayınca çileden çıkar ve araya giren Ali Rıza'ya ders verirken yanlışlıkla onun kardeşini vurur. Suçu yanındaki korumaya atarak bu suçtan da kurtulmuştur ama Ali Rıza'nın intikamı yanmıştır bir kez..

Arıza dizisinde Burak Ersoy karakterini Olgun Toker canlandırmaktadır.

Olgun Toker kimdir?

20-09/14/olgun.png

Olgun Toker, 1986 yılında Adana’da doğmuştur.
Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.
İlk oyunculuk deneyimini 2010 yılında Saklı Hayatlar filmi ile yaşamış; Kurtuluş Son Durak, Hükümet Kadın ve Küçük Esnaf sinema filmlerinde rol almıştır.
Televizyonlarla ilk tanışması ise Son dizisi ile olmuş; Benim Adım Gültepe, Karadayı, Şeref Meselesi ve Hayat Şarkısı dizilerinde rol almıştır. Star Tv’de yayınlanan; kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Devrim Yakut, Hazar Ergüçlü, Ekin Koç, Olgun Toker, Ecem Erkek, Gökçe Yanardağ gibi isimlerin yer aldığı Hayat Sırları dizisinin kadrosunda Kemal karakterini canlandırmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin