Melek Baykal "İyi Aile Babası" dizisinin kadrosunda!

"İyi Aile Babası" dizisinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
15 Eylül 2020 - 11:04
Gündem

Süreç Film imzasıyla hazırlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanmak üzere yola çıkan yeni dizi İyi Aile Babası dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Sitcom türünde olacağı bilinen ve Eylül ayında ekranlarda olacak olan projenin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

20-09/15/iyi-aile-babasi.png

Başrollerinde başarılı oyuncular Çağlar Çorumlu ile Şebnem Bozoklu'nun yer alacağı ve Hakan Algül'ün yöneteceği Tayfun Güneyer imzalı dizinin kadrosuna daha önce Salih Kalyon, Timur Acar gibi isimler de katılmıştı. Kadrodaki yeni isim belli oldu.

Melek Baykal "İyi Aile Babası" dizisinin kadrosunda!

20-09/15/melek-baykal-1600159037.jpg

Birçok insanın Cennet Mahallesi dizisindeki Pembe karakteri ile tanıdığı, Ferhunde Hanımlar, Melek Apartmanı, Hayat Bağları, Görgüsüzler,Türk Malı ve Gönül Ferman Dinlemiyor dizilerinde başarıyla rol alan sevilen oyuncu Melek Baykal, yeni dizi İyi Aile Babası'nın kadrosuna katıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin