Arka Sokaklar 667. Bölümde Seval ile Mehmet, cinayeti çözmeye çalıştı! Kadir, Rıza Baba'yı vurdu!

Arka Sokaklar, merakla beklenen 667. bölümüyle ekrana geldi. Peki Arka Sokaklar 667. bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 668. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 668. bölümde neler olacak? Arka Sokaklar dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Arka Sokaklar 18. sezonunda eski oyuncular yer alacak mı? Arka Sokaklar reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
09 Mart 2024 - 09:15
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını D Media’nın üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar 667. bölümü ile ekrana geldi.

ARKA SOKAKLAR 667. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Özge’nin çalıştığı kafede uyuşturucu trafiği devam etmektedir. Zuhal'in haplarla ilişkisi olduğu tespit edilir ve operasyon düzenlenir.

Kadir Zuhal'in ona gizlice içirdiği haplardan dolayı rahatsızlanır. Berat istediğini almak için Filiz'i Engin'e karşı koz olarak kullanır. Rıza Baba ailesini Ankara'ya yolcu eder. Bir süre yalnız yaşayacaktır.

Şelale'nin eski kocası Bahtiyar Kıbrıs'tan döner. Bahtiyar Şelale ve Metin'in aşkları için bir engel oluşturacaktır. Süheyla ve Timur 2 defa boşanmış 3 defa evlenmiş bir çifttir. Onların gelgitli ilişkisi Aylin ve Hakan'a kendi ilişkilerini sorgulatır.

Arka Sokaklar yeni bölümü ile 15 Mart Cuma akşamı Kanal D’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin