Kara Ağaç Destanı 3. Bölümde Merdo yakalandı! Ömer babasından hesap sordu!

TRT'nin hikayesiyle çok konuşulacak yeni dizisi Kara Ağaç Destanı 3. bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Peki Kara Ağaç Destanı 4 bölümde neler oldu? Kara Ağaç Destanı 4. bölümde neler olacak? Kara Ağaç Destanı 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kara Ağaç Destanı dizisi oyuncuları kimlerdir? Kara Ağaç Destanı dizisi konusu nedir? Kara Ağaç Destanı Celal Ağa kimdir? Olgun Şimşek kimdir? Kara Ağaç Destanı Ömer kimdir? Emre Kıvılcım kimdir? Kara Ağaç Destanı dizisi Sultan kimdir? Meltem Akçöl kimdir? Kara Ağaç Destanı dizisi Gülnaz kimdir? Merih Öztürk kimdir? Kara Ağaç Destanı reytingler kaçıncı oldu? İşte detaylar!

Volkan Usta
09 Mart 2024 - 09:05
Kültür Sanat

TRT 1’in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı dün akşam dördüncü bölümüyle ekranlara geldi. 1950’den başlayıp 1970’li yıllarda devam eden Kara Ağaç Destanı Anadolu’nun kadim topraklarında iyiliğin yanında kötülüğün, varlığın dünyası ile yokluğun gerçeğini yan yana anlatıyor.

KARA AĞAÇ DESTANI 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rahim’in ölümüyle birlikte Merdo ortadan kaybolurken Kara Ağaç’ta bütün dengeler altüst oldu. Devranoğlu ailesinde bir yandan derin bir üzüntü yaşanırken diğer yandan da büyük bir öfke hissedildi. Latif Bey, Celal Ağa’dan Merdo’yu teslim etmesini isteyince ortalık iyice karıştı. Latif Bey’in bu isteği başta tepki görse de Celal Ağa kendi itibarını düşünüp Merdo’yu teslim etmek için bir plan yaptı.

Baraj inşaatı için çalışmalarına devam eden Sultan, işçilerin çalışmayı bırakmasıyla zor durumda kalsa da Ömer, Sultan’a yardım etti. Ömer’in davranışları Sultan’ın kafasını karıştırmaya başladı. Yıllar sonra babasının kabrini bulan Sultan’ın kritik bir karar vermesi gerekti. Sultan, çalışmalar için beklenen imzayı atarsa baraj inşaatı ile babasının kabrini de sular altında bırakacaktı.

Ömer, dostlarının derdi ve Kara Ağaç’ın huzuru için çabalarken gördüğü rüyalarda yine Sultan ile karşılaştı. Sultan da aynı şekilde rüyalarının anlamını çözmeye çalışırken yolu Ömer’le kesişti. Celal Ağa, Bekiro’yu kullanarak Merdo’nun Latif Bey’e teslim edilmesini sağladı. Bekiro, Celal Ağa’nın bu isteğini yerine getirince Dilo ile evlenmesinin de yolunu açtı. Merdo’nun, Devranoğulları’nın eline geçmesiyle öfkeden gözü dönen Ömer, Celal Ağa’ya sert bir şekilde tepki gösterdi. Diğer tarafta Sultan ise Kara Ağaç’ın geleceğini belirleyecek olan imzayı attı.

Kara Ağaç Destanı’,  yeni bölümüyle cuma akşamı saat 20.00’de TRT 1’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin