Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu!

Sevilen dizi Arka Sokaklar ne zaman başlıyor?

Merve Mutlu
07 Eylül 2020 - 10:28
Gündem

Ekranların en uzun soluklu dizisi olma özelliği taşıyan ve fenomen haline gelen Arka Sokaklar dizisi, 15. sezonu merakla beklenen bir dizi olarak görülüyor. Erler Film imzalı dizi 557. bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

20-09/07/rka-sokaklar.png

Başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda: Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan gibi usta isimleri bir araya getiren ve çok sayıda oyuncunun yer aldığı dizi, koronavirüs salgını nedeniyle ani bir sezon finali yapmış, ekran macerasına ara vermişti. Yayınlandığı ilk günden beri ilgiyle izlenen ve hem kadrosu hem de hikayesi ile Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Arka Sokaklar'ın kadrosuna Gizem Terzi polis Sinem karakteri ile Perihan Ünlücan avukat Başak karakteri ile Hakan Uygun ise uluslararası bir çetenin reisi olarak katılmıştı.

Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu!

20-09/07/arka-sokaklar.png

Yaşı nedeniyle kısıtlamalara takıldığı için son çekimlere katılamayan dizinin Rıza babası Zafer Ergin'in kadroda olup olmayacağı merak edilen dizinin yayın tarihi belli oldu. Sevilen dizi 15 Eylül Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin