Riverdale 5. sezon çekimleri başlıyor!

The CW kanalının popüler dizisi Riverdale ekibi 5. sezon çekimlerine hazır! Yeni sezon öncesi son detaylar...

Klasik Archie serisinin The CW ekranlarındaki karanlık versiyonu "Riverdale" dizisinin 5. sezon hazırlıkları sürüyor.

RIVERDALE 5. SEZON HAZIRLIKLARI HIZ KAZANDI!

Ekibin dördüncü sezonun son bölümlerini çekme aşamasında ortaya çıkan COVID-19 pandemisi nedeniyle prodüksiyon durmuş ve sezon erken sonlandırılmıştı. Ve Mart ayından sonra ekip ilk defa bir araya gelerek yeni sezonun hazırlıklarına başladı.

Dizide Alice Cooper karakterine hayat veren Mädchen Amick, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla ekibin yeni sezonun ilk senaryo okuması için toplandığını gösterdi. Ancak ekip, senaryo okuması için bir masa etrafında toplanmak yerine günümüzün koşulları gereğince sanal bir mecrada bir araya geldi.

20-09/06/madchen-amick-instagram.jpg

Zoom üzerinden gerçekleştirilen toplantıda Amick ile birlikte Lili Reinhart (Betty Cooper), Camila Mendes (Veronica Lodge), Cole Sprouse (Jughead Jones), K.J. Apa (Archie Andrews), showrunner Roberto Aguirre-Sacasa ve Madelaine Petsch (Cheryl Blossom) hazır bulundular.

RIVERDALE YENİ SEZONDA ZAMAN ATLAMASI OLACAK!

Riverdale'in yeni sezon hikayesinde 7 yıllık bir zaman atlaması yaşanırken; yeni sezon bölümlerinin Ocak 2021'den itibaren izleyiciyle buluşması planlanıyor.

20-09/06/madchen-amick-dizi.jpg

Eylül ayının başında prodüksiyona yeniden başlaması planlanan diğer WBTV dizileri arasında The Flash, Supernatural, Charmed ve Superman & Lois yer alıyordu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin