Leverage dizisinin dönüşüyle ilgili güzel haberler var!

Timothy Hutton dışında oyuncu kadrosunu koruyarak geri dönmeye hazırlanan Leverage'ın yeni versiyonundan haberler var! Çekimler ne zaman başladı, ne zaman bitecek? Detaylar...

Modern çağın Robin Hood'ları geri dönme hazırlığında!

LEVERAGE EKİBİ ÇEKİMLERE BAŞLADI!

2018-2012 yılları arasında beş sezon boyunca TNT ekranlarında yayınlanan "Leverage" dizisinin IMDb TV platformu için yeniden çevrileceği geçtiğimiz aylarda resmileşmişti.

Ancak dünya genelinde etkili olan koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimlerin ne zaman başlayacağı ya da dizinin yeni versiyonunun izleyiciyle ne zaman buluşacağı belirsizdi. İlk güzel haber geldi ve çekimler bir süre önce başladı!

Orijinal dizinin yapımcılarından Dean Devlin'in Electric Entertainment çatısı altında yapımcılığını üstlendiği dizinin çekimlerine geçtiğimiz ay içinde NewOrleans, Louisiana'da başlandı. Koronavirüs salgınının zorunlu kıldığı koşullara uygun olarak gerçekleştirilen çekimlerin ilk haftalarının sorunsuz bir biçimde tamamlandığı belirtiliyor.

20-09/06/leverage-covid.jpg

Amazon'a bağlı IMDb TV’nin duyurmuş olduğu ilk büyük çaplı orijinal dizisi olan Leverage'ın çekimlerine güvenlik protokollerinin ardından Louisiana'da Haziran sonu-Temmuz başında başlanması planlanıyordu. Ancak yapımcıların ve ekibin sürekli değişen COVID koşullarına uyum sağlamaya çalışması beraberinde bazı gecikmeleri getirdi ve çekimler Ağustos ayına kalmış oldu.

LEVERAGE YENİ VERSİYONDA HANGİ OYUNCULAR VAR, HANGİLERİ YOK?

Farklı dallarda uzmanlaşmış kişilerden oluşan bir ekibin sıradan vatandaşlara uygulanan kurumsal ve hükümet adaletsizliklerini düzeltmek amacıyla yozlaşmış zenginleri hedef almasını konu edinen Leverage'ın yeni versiyonunda yeni başrollerden Noah Wyle'ın (The Librarians, Falling Skies) yanı sıra orijinal kadroda yer alan Beth Riesgraf (Parker), Gina Bellman (Sophie Devereaux), Christian Kane (Eliot Spencer) ve Aldis Hodge'un (Alec Hardison) dönüşüne tanıklık edeceğiz.

Hodge, Showtime'ın City on a Hill dizisinin ikinci sezon sözleşmesi nedeniyle tekrar eden bir rolle kadroda yer alırken; geçtiğimiz aylarda hakkında taciz haberleri çıkan Timothy Hutton ise kadroda olmayan isimler arasında.

20-09/06/leverage-afis-1599399139.jpg

John Rogers ve Chris Downey'in danışman yapımcı olarak yer aldıkları projenin yürütücü yapımcı kadrosunda Devlin'e Marc Roskin, Rachel Olschan-Wilson ve Kate Rorick gbi isimler eşlik etmekte.

"Leverage" (TNT) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin