Kırmızı Oda ne zaman başlıyor? Yayın günü belli oldu!

Kırmızı Oda dizisi için geri sayım başladı.

Merve Mutlu
04 Eylül 2020 - 17:02
Gündem

Başrolünde Doktor hanım karakteri ile Binnur Kaya'nın yer aldığı ve ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanarak hazırlanan ve tv8 ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Kırmızı Oda dizisinin hazırlıklarında sona gelindi. 

20-09/04/kirmizi.png

Daha önce yazdığı kitaplar; İstanbullu Gelin ve Doğduğun Ev Kaderindir isimleri ile televizyon ekranlarına uyarlanan ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir başka eserinden esinlenilerek hazırlanan Kırmızı Oda'da Tülin Özen'in Doktor Piraye'yi, Ecem Uzun'un Stajyer Doktor Nihal'i, Burak Sevinç'in Doktor Deniz'i,  Halit Özgür Sarı'nın Doktor Murat'ı, Meriç Aral'ın da Doktor Ayşe'yi canlandıracağını daha önce açıklamıştık. Merakla beklenen dizinin yayın günü belli oldu.

Kırmızı Oda dizisi ne zaman başlıyor?

20-09/04/kirmizi-oda.jpg

Evrim Alasya, Hande Doğandemir ve Salih Bademci'nin konuk olarak yer alacağı dizi bu akşam (cuma) tv8 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Yayın günü cuma akşamları olarak belirlenen dizinin geri sayımı başladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin