Çukur ne zaman başlayacak? Yayın günü belli oldu!

Çukur'un ne zaman başlayacağı belli oldu.

Merve Mutlu
04 Eylül 2020 - 14:59
Gündem

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı, Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un ne zaman başlayacağı belli oldu. Merakla beklenen yeni sezon tanıtımları izleyicilerde heyecan yarattı. 

20-09/04/aras-bulut-1599217593.png

Hazal Subaşı, Damla Sönmez, Barış Arduç gibi isimleri son sezonda kadrosuna dahil eden diziye İrem Sak, Mustafa Avkıran ve Suna Yıldızoğlu gibi isimler de yeni sezonda dizinin kadrosunda olacak. İrem Sak'ın, Arık Böke Erdenet'in kuzeni Selen karakterini canlandıracağı dizide Mustafa Avkıran da Arık Böke Erdenet’in babası Cengiz Erdenet olarak dahil olacak. 

Çukur yeni sezon ne zaman başlıyor?

20-09/04/ukur-4.png

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen fenomen dizi Çukur'un yeni sezon başlangıç günü belli oldu. Yamaç'ın yeni düşmanı olan Arık Böke Erdenet yaşayacağı mücadelenin izlerini taşıyan tanıtımları ile merak uyandıran dizinin 4. sezon 1. bölümü 7 Eylül akşamında izleyicilerle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin