Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka koronavirüs kaptı!

Kubilay Aka'dan sevenlerini üzen haber geldi..

Merve Mutlu
07 Eylül 2020 - 11:03
Gündem

Show TV ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Çukur'un merakla beklenen yeni sezondan ilk bölümü bu akşam izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken oyuncu kadrosundan kötü bir haber geldi. Dizide Celasun karakterini canlandıran Kubilay Aka'nın koronavirüs test sonucu pozitif çıktı..

20-09/07/kubilay-aka.jpg

Netflix'in sevilen dizisi Aşk 101'de de rol alan ve yeni sezonu olan Aşk 102'nin çekimleri için geçtiğimiz gün sete giren Aka, geçtiğimiz gün ilk set gününde test sonucunun pozitif olduğunu öğrendi ve sonuçlar açıklanır açıklanmaz ekip çekimleri durdurdu. Çekimlerine ara verilen Aşk 102 dizisinin diğer başrolü Alina Boz'un da test sonucu pozitif çıkarken kadroda yer alan diğer bir isim İpek Filiz Yazıcı da pozitif çıktı.

Oyuncu Kubilay Aka konuyla ilgili olarak, "Sıkıntı yok bu covid kime bulaştığını bilmiyor." diyerek ti'ye aldı. 20-09/07/kubilay.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin