Erol Ozan Ayhan, Menajerimi Ara dizisinin kadrosunda!

Menajerimi Ara dizisine yeni oyuncu katıldı.

Merve Mutlu
07 Eylül 2020 - 13:02
Gündem

Star TV ekranları için Ay Yapım tarafından hazırlanan yeni dizi Menajerimi Ara'nın oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Kadrosunda birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren Call My Agent uyarlamasının hikayesi oldukça sevildi.

20-09/07/menajer.png

Adeta bir yıldızlar geçidine dönen dizinin ana kadrosunda: Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) yer alırken, kendi isimleri ile konuk olan oyuncular da olacak. O isimler de Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Ozan Güven, Nebahat Çehre, Nükhet Duru, Gökçe Bahadır, Derya Baykal, Ferhan Şensoy, Ercan Kesal, Alican Yücesoy ve Çağatay Ulusoy gibi başarılı ve sevilen isimler oldu.

Erol Ozan Ayhan, Menajerimi Ara dizisinin kadrosunda!

20-09/07/erol-ozan.jpg

Taşralı bir kız olan Dicle'nin hiç görmediği babası Kıraç'ın çalıştığı menajerlik şirketinde çalışarak kendisini ispatlama çabası üzerinden ünlüler dünyasının arka planını gözler önüne seren dizinin kadrosuna yeni katılan isim de Erol Ozan Ayhan oldu. Ayhan dizide Nejat karakterini canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin