Timur Acar İyi Aile Babası dizisinin kadrosunda!

Yeni dizi İyi Aile Babası'nın kadrosuna yeni isim katıldı.

Merve Mutlu
07 Eylül 2020 - 15:04
Gündem

Başrollerinde başarılı oyuncular Çağlar Çorumlu ile Şebnem Bozoklu'nun yer alacağı ve Hakan Algül'ün yöneteceği Tayfun Güneyer imzalı yeni dizi İyi Aile Babası'nın kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. 

20-09/07/iyi-aile-babasi.png

Sitcom türünde olacağı bilinen Süreç Film imzalı yeni dizi, yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanmak üzere yola çıktı. Eylül ayında ekranlarda olacak olan projenin kadrosuna son katılan isim ekranların sevilen isimlerinden biri olan başarılı oyuncu Salih Kalyon olmuştu.

Timur Acar İyi Aile Babası dizisinin kadrosunda!

20-09/07/iyi-aile.png

Kurşun Yarası, Akasya Durağı, Ah Kalbim, Bebek İşi ve Neredesin Birader gibi projelerde yer alan sevilen oyuncu Timur Acar, Kanal D'nin yeni dizisi İyi Aile Babası'nın kadrosuna dahil oldu. Dizinin karakterleri ve hikayesi ise henüz gizemini koruyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin