Arka Sokaklar yeni bölümde iki yeni oyuncu ile tanışacağız!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar ekibine iki yeni oyuncu katılacak! İşte detaylar...

Nurşah
19 Aralık 2018 - 11:57
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar bu cuma günü 500. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Geçtiğimiz hafta diziye Meryem karakteri ile dahil olan Demet Gül'ün ardından bu haftaki bölümde de yeni isimlerle tanışacağız!

18-12/19/arka-sokaklar-ebru.jpg

Arka Sokaklar Ebru karakteri ile Elvin Aydoğdu ekranlarda olacak!

2006 senesinde yayın hayatına başlayan dizi ilk günkü heyecanı ile izleyiciler tarafından takip ediliyor. Bu cuma günü ekrana gelecek olan Arka Sokaklar 500. bölümde doktor Ebru karakteri ile Elvin Aydoğdu'yu da izleyeceğiz. Elvin Aydoğdu Paramparça dizisinde Derya karakteri ile rol almıştı...

18-12/19/arka-sokaklar-ekrem.jpg

Osman Albayrak Ekrem karakterini canlandıracak!

Sevilen polisiye dizinin bir sonraki yani 501. bölümünde ise Osman Albayrak'ı özel harekatçı Ekrem karakteri ile izleyeceğiz. Sevilen isim Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Serkan karakterini canlandırmış ve beğeni toplamıştı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin