Kızım dizisi yeni bölümde gerçekler ortaya çıkmak üzere!

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Turgut'un yer aldığı Kızım dizisinin yeni bölümünde gerçeklerin ortaya çıkmasına çok az kaldı.

Merve Mutlu
19 Aralık 2018 - 13:14
Yeni Bölüm

Tv8 ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Kızım'ın 14. yeni bölümünde gerçeklerin ortaya çıkmasına çok az kaldı. Başrollerinde Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Tuğutlu 'nun yer aldığı Kızım dizisinin cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde, ortalık iyice karışacak. 

Asu'nun babasından kalan mirasını almak için muhtaç olduğu yıllar önce terk ettiği kızı Öykü'yle arasını düzelme çabası, Öykü tarafından püskürtülürken, Cemal ve Asu'nun yaptığı planlar Öykü'yü yavaş yavaş Demir'den uzaklaştıracak gibi görünüyor. 

18-12/19/kizim-14.png

Cemal, Öykü'nün Demir'den uzaklaşıp annesi Asu'ya yakınlaşması için, Demir hakkında uydurduğu kötü bilgileri Öykü'ye anlatarak kafasını karıştırmayı başardı. Asu ve Cemal’in Öykü’nün aklını karıştırdıklarını anlayan Demir, onları uyarmak için Cemal’e gidiyor. “Kızımdan uzak dur” diyerek Cemal’i uyaran Demir, Öykü’ye artık yalanlar söyleyip durmamalarını istiyor.

Öykü'nün hastalığının her geçen gün daha da belirgin hale gelmesi Demir'i üzerken, yalnızca onu korumaya çalışıyor. Ancak Asu'nun hayatlarına girmesinden itibaren yaşanan şeylerin, Öykü ve Demir arasında sorunlar oluşturmasından ve Öykü'yü kaybetmekten korkuyor. Bu nedenle Asu ve Cemal'in Öykü'den uzak durmasını sağlamaya çalışsa da mahkeme kararı nedeniyle haftanın 1 gününü Asu'yla geçirmek zorunda kalan Öykü'yü koruma çabası devam ediyor. 

18-12/19/asu-kizm.png

Kızım dizisinin 13. bölümünde Cemal, Öykü'ye babası Demir ile ilgili bir şeyler anlatmış, en son da Demir'in öz babası olmadığını söyleyerek Öykü'nün kafasını karıştırmıştı. Öykü'nün bu duyduklarını babası Demir'e söyleyip söylemeyeceği ise bilinmiyor.  Demir’in uyarısı üzerine, “Ya ben gerçekleri söylüyorsam, ya Öykü senin gerçek kızın değilse” diyen Cemal, Demir’in de kafasını karıştırıyor ve Demir, DNA testi için hastaneye başvuruyor. 

Asu ise Cemal ile yaptıkları planın işlemesi sebebiyle oldukça memnun. Planlarına sadık bir şekilde hareket etmeye devam ediyor. Diğer yandan Candan da Demir'in kendisine anlatmadığı bir şeyler olduğundan şüphe ediyor. "Bana anlatmadığın başka şeyler mi var?" sorusuyla Demir'e giden Candan, aradığı cevabı bulamayınca gitmesi gereken en son insana, Cemal'e giderek bu soruyu ona soruyor.

18-12/19/kizim.png

Öykü, Demir'in öz kızı mı? Öykü, Cemal'in anlattıklarını Demir'e söyleyecek mi? Demir'in yaptırdığı DNA testinin sonucu ne olacak? Hepsi ve daha fazlası cuma akşamı saat 20:00'da Tv8'de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin