Arka Sokaklar’a Kim Veda Etti?

Arka Sokaklar veda eden isim kim oldu? Diziye yine ünlü isimlerden birisi daha veda etti. Peki bu sefer hangi oyuncuya veda ettik?

Oğulcan Özsezgi
01 Ağustos 2021 - 00:00
Gündem

Arka Sokaklar, büyük değişikliklerle gelecek onu artık anladık. Neden diyecek olursanız, dizide adeta yaprak dökümleri yaşanıyor. Tamam bu kadar uzun soluklu bir diziden oyuncu ayrılıkları olması normal ama bu sezon çok fazla isim ayrıldı. Yeni sezonda diziye devam etmeyecek olan isimlerin bir çoğu da sonradan diziye katılmayan isimlerdi. Yani baştan beridir dizide gördüğümüz isimlerden de ayrılıklar yaşandı. En son ayrılık haberi ise 2 gün önce ortaya çıktı. Peki Arka Sokaklar’a kim veda etti?

Aslında bunu tek bir isimle anlatmak doğru olmayacak. Gelin son ayrılan isimlerle beraber dizinin yeni sezonunda olmayacak olan oyunculara bakalım.

Arka Sokaklar’a Veda Eden İsimler

Diziye veda eden son isim Merve Oflaz oldu. İlk olarak Survivor yarışmasıyla tanıdığımız ve sonrasında da oyunculuk kariyerine adım atan Merve Oflaz, yakın zamanda Arka Sokaklar ekibine dahil olmuştu. Yani çok uzun bir geçmişi olduğunu söyleyemeyeceğiz.

Ünlü oyuncunun yeni sezonda da diziye devam edeceği söyleniyordu. Fakat beklentiler boşa çıkmış oldu. Çünkü ünlü oyuncunun yeni sezon için anlaşma yapmadığı ve yeni sezonda da olmayacağı ortaya çıktı. Bu dizinin 16.sezonu öncesindeki son ayrılık oldu.

21-08/01/arka-sokaklar.jpg

Ama aslında daha fazlası var. Yaz başından beridir haberlerini yapıyoruz. Diziye veda eden isimler arasında Tekin karakteri Onur Bay var. İkinci olarak diziden ayrılan ve vedasını da çoktan sosyal medya üzerinden yayınlamış olan isim ise Yüsra Geyik.

Yine Çoban ailesinden de Zeliha ayrılmış oldu. Şu an için bu isimlerin yeni sezonda olmayacağını biliyoruz. Ama henüz yeni sezon tanıtımı gelmedi. Yani Arka Sokaklar’dan ayrılıklar devam edebilir. Bu konuda bir açıklama olacak mı beklemek lazım. Ayrılan isimler olacaktır normal ama biz asıl yeni gelecek olan isimleri merak ediyoruz. Sonuçta dizi güç kaybetmemeli ve kazanmalı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin