Gökçe Bahadır Geri Dönüyor! İşte Ayrılık Dizisi Oyuncuları

Gökçe Bahadır Ayrılık dizisi ile ekranlara geri dönüş yapıyor. Peki ünlü ismin rol alacağı Ayrılık dizisi nasıl bir yapım olacak? Diğer oyuncular kimler?

Oğulcan Özsezgi
01 Ağustos 2021 - 00:21
Gündem

Bir süredir ekranlarda görmeye hasret kaldığımız oyuncular bir bir ekrana geri dönmeye başladı. Daha çok dijitale işler yapılıyor olsa da hala ekranların yeri ayrı. Geri dönüş yapan isimlerden birisi de Gökçe Bahadır olacak. Yaprak Dökümü sonrasında çok güzel bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu çok yakında yeni bir diziye başlıyor. Ayrılık adı verilen dizide Gökçe Bahadır dışında da çok ünlü isimler olacak.

Özellikle konusu ile dikkatleri üzerine çekecek olan dizide, öyle isimler var ki dizi yeni sezonun en çok konuşulan yapımlarından biri olacak diyebiliriz.

İLGİLİ İÇERİK

Ayrılık Dizisi Oyuncuları Kimler?

Dizinin oyuncu kadrosuna baktığımız zaman, dediğimiz gibi başta Gökçe Bahadır’ı görüyoruz. Ünlü oyuncuya eşlik edecek olan diğer başroller ise Gökçe Eyüboğlu ve Tulin Ece Yazkan olacak. Başta bu üç ismin etrafında dönecek olan dizi bir uyarlama hikayeyle beraber gelecek.

Dizinin konusu ABD dizilerinden biri olan The Split yapımından uyarlanacak. MF Yapım imzalı olacak olan dizide bu 3 ana karakter, üç kız kardeşi canlandıracak. Kardeşlerin hepsi okumuş ve avukat olmuş. Meslek hayatlarına devam eden kardeşler boşanma avukatı olarak görev yapmakta.

21-08/01/gokce-bahadir.JPG

Fakat hayatları bir anda değişecek. Öyle ki kardeşlerin yıllar yıllar önce onları bırakarak ortadan kaybolan babaları bir anda ortaya çıkacak. Sadece karakterleri değil hikayesiyle de dikkatleri üzerine çekecek olan dizi, tam bir hukuk dizisi olacak.

21-08/01/gokce-eyuboglu-ve-tulin-ece-yazkan-2.jpg

21-08/01/gokce-eyuboglu-ve-tulin-ece-yazkan.jpg

Özellikle Gökçe Bahadır’ın performansını çok merak ettiğimiz Ayrılık dizisi için yeni sezon bekleniyor. Dizinin yeni sezonda ekranlarda olacağı ve Fox TV kanalında yayınlanacağı da belirtiliyor. Daha birçok ünlü oyuncunun yer alacağı yapım ne kadar ilgi çeker bilmiyoruz ama şu an için merakla beklediğimiz iddialı yapımlardan biri olduğunu söyleyebiliriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin