Aşk Mantık İntikam 7.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yine Olaylar

Aşk Mantık İntikam 7.Bölüm fragmanı geldi. Aşk Mantık İntikam 7.Bölümde neler olacak? Yeni fragman ve Esra ile Ozan arasındaki son durum!

Oğulcan Özsezgi
31 Temmuz 2021 - 22:34
Gündem

Aşk Mantık İntikam 7.Bölüm fragmanı, yeni bölümün hemen arkasından yayına açıldı. Biliyorsunuz bayram arasında yeni bir fragman yayınlanmamıştı. Yeni bölüm gelmediği gibi yeni fragmanın yayınlanmaması da epey bir ses getirmişti. Neyse ki bu hafta öyle olmadı ve dizinin yeni bölümü için fragman erkenden yayınlandı.

Yeni bölümde neler olacağı konusunda da bilgileri almış olduk. Açıkçası yine olaylar olaylar diyebiliriz. :) Bu sefer Esra’nın başrolü çekeceği ve öne çıkacağı gözükecek. Bu kez biraz Ozan geri planda kalacak.

Aşk Mantık İntikam 7.Bölüm Fragmanı - Yeni Bölümde Neler Olacak?

Dizinin yeni bölüm fragmanına bakacak olursak bu kez Esra, Ozan’ı deli gibi kıskanmaya başlıyor. Ozan’ı kıskanmaya başlayan ve net şekilde bunu gösteren Esra, iyice kıskançlık krizine giriyor ve Çağla ile Ozan arasında neler olduğunu anlamaya çalışıyor.

Çağla ile Ozan arasında biraz daha yakınlık oluşması ve Çağla’nın Ozan’ın evini bile ziyarete gelmesiyle beraber Esra iyice çıldıracak. Hatta ikilinin arasında bir şeyler var mı yok mu bunu anlamak adına Ozan’ın evine gizlice girecek.

Esra, Ozan’ın evine gizlice girecek ama tam o sırada Esra ile Ozan beraber eve gelecek. Panik olan Esra dolaba saklanacak ama Ozan’dan saklanamayacak ve sonuç olarak yakalanacak. Aşk Mantık İntikam 7.Bölüm fragmanı gösteriyor ki bu kez Ozan kaçacak Esra kovalayacak. İkili arasındaki çekişmenin devam edeceği net olarak anlaşılırken, Esra’nın Ozan’ı sevdiğini itiraf edip etmeyeceği anlaşılmıyor.

Yeni bölüm yayınlandığı zaman göreceğiz ama şu an için bile çok hareketli bir bölüm beklediğimiz ortada. Dizinin yeni bölümünde ise herhangi bir gecikme durumu olmadığını da hatırlatalım. Cuma günü kendi gününde Aşk Mantık İntikam 7.Bölüm yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin