Cam Tavanlar Final Yapıyor mu? Karar Ne?

Cam Tavanlar final yapacak mı? 8.bölümde final yapması beklenen dizi için durum değişti mi? Son bölüm hangisi olacak? İşte gelişmeler.

Oğulcan Özsezgi
30 Temmuz 2021 - 00:52
Gündem

Cam Tavanlar, iddialı başladı ama aynı iddia ile gitme konusunda sıkıntılar yaşadı. Bir kere diziyle beraber Bensu Soral yeniden ekranlara dönmüştü. Ünlü oyuncunun yeniden ekranlara dönmesi hayranlarının epey bir heyecanlanmasını sağlamıştı. Fakat her ne kadar ünlü oyuncu kadrosu ilgi çekse de dizi izleyici saramadı. Bu durumda da reyting sorunları yaşanmaya başladı. En son dizinin 8.bölümle beraber ekranlara veda edeceği iddia edilmişti.

Cam Tavanlar final yapacak mı soruları eşliğinde yeni bölümler beklenirken, en son 7.bölüm yayınlandı. Bunun sonrasında ise 8.bölüm final fragmanı yayınlanır deniyordu. Beklenti bu yönde olsa da işler değişti.

Cam Tavanlar Final Yapacak mı?

Dizinin son bölümünden sonra yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Fakat fragmanda herhangi bir final ibaresi yer almadı. Dizi acaba final yapmayacak mı derken yine kötü haberler geldi. Hem fragmanda hem de kanal sayfasında final için bir açıklama olmamasına karşın oyuncular sosyal medya hesaplarından veda açıklamaları yapmaya başladı. Bu da dizi final yapacak iddialarını güçlendirdi. Hatta iş iddiadan çıktı. Dizinin final yapacağına kesin diyebiliriz.

Fakat Cam Tavanlar ne zaman final yapacak bu çok net değil. 9.bölümle beraber veda edebilir çünkü oyuncuların paylaşımlarından bu yönde bazı ipuçları alıyoruz. Ama bunun yanında birkaç bölüm daha dizi devam etse de çok sürpriz olmaz.

21-07/30/cam-tavanlar-final.jpg

Sonuç olarak final yapacağına artık kesin diyebileceğimiz yapımın, son reyting hareketleri de pek işe yaramamış gibi gözüküyor. Bakalım dizinin ünlü oyuncularını bundan sonra hangi projelerde görebileceğiz. Özellikle Bensu Soral’ın yeni projesi merakla beklenmeye başladı. Fakat ünlü oyuncunun yeni projeleri için şu an bir bilgi yok. Daha çok erken zaten. Bu konuda da bir bilgi paylaşımı olursa inceleriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin