La casa de papel ekibinin dizisi Sky Rojo'nun 2. sezonu başladı!

Bu kez, ava giden avlanıyor... La casa de papel'in yaratıcılarından çıkan İspanyol suç-aksiyon dizisi "Sky Rojo" 2. sezon bölümleriyle geri döndü! Yeni sezon detayları...

Bu sefer, ava giden avlanıyor...

La casa de papel'in yaratıcılarından çıkan İspanyol suç-aksiyon dizisi "Sky Rojo" 2. sezon bölümleriyle geri döndü!

Álex Pina & Esther Martínez Lobato ortak yaratıcılığnda hazırlanan dizinin yeni sezonu, ilk sezon gibi 8 bölümden oluşuyor. Bölümler 23 Temmuz 2021 Cuma gününden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebilmekte.

SKY ROJO 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Peki, geçmiş travmaların izlerini taşıyan üç kadının (Coral, Wendy, Gina), çalıştıkları striptiz kulübü görünümlü bir genelevdeki ölümcül olayların ardından muhabbet tellallarından ve onun adamlarından kaçarak çılgın bir maceraya atılmasını konu edinen yapımın yeni sezonunda izleyiciyi nasıl bir hikaye bekliyor?

Yeni sezonda; özgürlüğe kavuşmak isteyen ancak intikam arzularına yenilen Coral, Gina ve Wendy peşlerinden gelen adamlarla mücadeleye devam ediyor. Üstelik adamların arası da açılmakta!

21-07/30/sky-rojo-2-sezon-posteri.jpeg

Sezonun açılış bölümünde; yaralanan Wendy, Christian'dan intikam alma üzerine kafa yorarken; Christian ise çaresiz bir biçimde Moisés'i aramaktadır. Bu arada Coral, Romeo ile ilgili hayati bir karar verir.

Verónica Sánchez, Asier Etxeandia ve Miguel Ángel Silvestre'nin başrolleri paylaştığı dizinin süreleri 24 ile 41 dakika arasında değişen 2. sezon bölümlerinin sıralaması şu şekilde:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Fahişeler Öpüşmez" (25 dakika)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Sefillerin Yeteneği" (30 dakika)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Korku Ağır Basar" (30 dakika)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Öldüğümüz Gece" (29 dakika)
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Kara Kutular" (24 dakika)
- 2. Sezon 6. Bölüm: "İdam Mahkûmunun Son Yemeği" (25 dakika)
- 2. Sezon 7. Bölüm: "Çürümüş ve Parlak" (24 dakika)
- 2. Sezon 8. Bölüm: "Toksik İlişkiler" (41 dakika)

21-07/30/sky-rojo.jpeg

Vancouver Media'nın yapımcılığını üstlendiği Sky Rojo'nun yeni sezon oyuncu kadrosunda Verónica Sánchez, Asier Etxeandia ve Miguel Ángel Silvestre'ye eşlik eden isimler şöyle: Lali Espósito, Yany Prado, Enric Auquer, José Manuel Poga, Carmen Santamaría, Niko Verona, Cecilia Gómez, Godeliv Van den Brandt, Penélope Guerrero, Luisa Vides, Iván Yao, Luis Zahera, Chema Ruiz.

"Sky Rojo" (Netflix) 2. Sezon Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin