Cam Tavanlar 8.Bölüm Fragmanı Yayında!

Cam Tavanlar 8.Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında neler gördük? Cem ile Leyla'nın arası neden yine açıldı? İşte yeni fragman.

Oğulcan Özsezgi
30 Temmuz 2021 - 00:36
Gündem

Cam Tavanlar 8.Bölüm fragmanı, dizinin yeni bölümünün hemen arkasından yayınlandı. Açıkçası çok uzun bir süredir final yapacağı konuşulan dizi için yine izleyenleri heyecanlandıran bir fragman gelmiş oldu. En son 7.bölümde Cem ile Leyla arasında her şeyin iyiye gittiğini görmüştük ama bu yeni fragman yine işlerin değişeceğini işaret ediyor.

Baktığımız zaman yeni bölüm fragmanında ikilinin arasını açacak yeni bir neden ortaya çıkmış durumda. Peki bu kez Cem ile Leyla arasında neler yaşanacak? Fragmanda yer alan tüyolara daha yakından bakalım.

Cam Tavanlar 8.Bölüm Fragmanı ve Olacaklar

Henüz final fragmanı olarak gözükmeyen fragmana göre Cem, Asude’nin yöneticisi olarak bir açıklama yapacak. Cem yaptığı açıklamada ise izleyenleri çok şaşırtacak çünkü yapılan açıklamada Leyla’nın pek hoşuna gitmeyecek ifadeler yer alacak.

Leyla için söyledikleri ile büyük bir tartışmaya neden olacak olan Cem, Leyla’nın da yıkılmasına neden olacak. Leyla bu sözleri duyduktan sonra tabii ki büyük bir tepki gösterecek. İkilinin ilişkisi iyi giderken bir anda aralarının açıldığını göreceğiz.

Bu arada Leyla’nın da evinden taşınması söz konusu olacak. Asude bir zafer kazanacak gibi duruyor. Bundan sonraki aşamada ekonomik sorunların çözülmesi ve Lujuria’nın yeniden çalışmaya başlaması çok mümkün değil gibi.

Bunun yanında dizinin çok yakında final yaptığını da göreceğiz. Finalin bu kadar yakın olması, Lujuria’ya olanları mantıklı kılıyor ama Leyla ile Cem arasındaki ilişkinin yine gerilmiş olması da bir hayli dikkat çekici oldu. İkili tam birbirleriyle anlaşmaya başladı ve ilişkileri filizlendi derken bu sefer de iş yüzünden karşı karşıya gelmiş oldular. Aralarını açan açıklamaları Cem’e nasıl bir sonucu getirecek göreceğiz.

Muhtemelen Cem bunları söylerken de bazı şeyleri planladı. Bunun üzerinden bazı kararlar aldı ve Leyla’nın henüz bunları bilmediğini düşünüyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin