İlk ve Son Dizisi Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlk ve Son yayın tarihi tarihi ortaya çıktı. Dizinin ne zaman yayınlanacağını gösteren ise iddialı afiş görseli oldu. İşte diziden haberler.

Oğulcan Özsezgi
30 Temmuz 2021 - 00:23
Gündem

Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’yi bir araya getirecek iddialı dizi projesi İlk ve Son için beklenen an geldi. Bundan bir ya da iki ay önce dizi ilk kez gündeme geldiğinde, nasıl bir yapım olacak ve oyuncuları kimler olacak konuşmuştuk. İlk ve Son yayın tarihi netlik kazanmamıştı ama yakın zamanda tanıtımla da başlamıştı.

İlk olarak iki oyuncu çekimlerin başladığını duyuran bir video yayınlamıştı. Sonrasında ise dizi için ilk fragman yayınlandı. Şimdi ise yine iki oyuncunun da yer aldığı iddialı bir afiş görseli paylaşıldı. Tabii ki afiş görselinin önemi daha büyük çünkü afişle beraber yayın tarihi de ortaya çıktı.

İlk ve Son Yayın Tarihi Ne Zaman?

Dizinin yayınlanacağı tarih 18 Ağustos olarak gösterildi. Genç ikilinin 10 yıla ulaşan aşklarını ve ilişkilerinin sonunu konu alacak olan dizinin BluTV üzerinden yayınlandığını göreceğiz.

Dijital bir platformda olmasıyla beraber biraz daha rahat bir dizi olacağını ve ikili ilişkileri daha iyi inceleyeceğini düşündüğümüz İlk ve Son, tek sezon olacak gibi duruyor.

21-07/30/lk-ve-son-yayin-tarihi.jpg

Ama bu konuda da kesin bilgilerimiz olmadığını eklemek isteriz. Devam sezonlarının gelmesine de karar verilebilir tek sezonda dizinin son bulduğu ve hikayenin ele alındığını da görebiliriz. Daha çok düşünülen tek sezon olacağı bunu da belirtmiş olalım.

Merakla beklediğimiz dizinin kaçar dakikalık bölümler halinde yayınlanacağı gibi detay bilgileri de şu an öğrenemedik. Zaten çok bir zaman kalmadı. İki hafta kadar sonra yapım yayınlanmış olacak ve biz de tüm bilgileri öğrenmiş olacağız. Oyunculukları ve hikayenin nasıl işleneceğini merak ettiğimizi belirtmek isterim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin