İçimizden Biri Dizisi Yabancı Damat Dizisini Unutturmaya Geliyor

İçimizden Biri dizisi yeni yabancı damat dizimiz olacak. Show TV ekranlarında yayınlanması beklenen dizi ne zaman gelecek? Oyuncular kimler olacak?

Oğulcan Özsezgi
30 Temmuz 2021 - 00:00
Gündem

Hatırlayanlar mutlaka olacaktır. Bundan yıllar yıllar öncesinde Kanal D ekranlarında yayınlanan Yabancı Damat isimli bir dizi vardı. Dizi adından da anlayacağınız üzere bir yabancı damat hikayesini anlatıyordu. Yunan bir gençle Türk kızının evliliğinin ve ailelerine bu evliliği kabul ettirme çabalarını görüyorduk. Bir döneme damga vuran dizinin epey uzun soluklu olduğunu da gördük. Dizinin yeniden gündeme gelmesinin nedeni ise İçimizden Biri dizisi.

Yeni bir proje olarak hayata geçirileceği söylenen dizinin, yine yabancı damat konseptini ele alması ve yıllar öncesini geri getireceğini göreceğiz. Çok yakında çekimleri başlayacağı söylenen dizi için belli olan bilgiler de var.

İçimizden Biri Dizisi Ne Zaman Gelecek?

Dizide yine yabancı bir damak ve Türk kızı göreceğiz. İrlandalı ve din olarak da Hristiyanlık dinini benimseyen bir genç ile Türk kızının arasında geçen hikayeyi izleyeceğiz. Tabii ki konsept yine ailelerin duruma itiraz etmesi yönünde.

Aileler ikili arasındaki bu ilişkiyi onaylamayacak ve bunun sonucunda da ikilinin aşklarını ailelerine kabul ettirmeye çalışmasını göreceğiz. Show TV ekranlarında yayınlanması beklenen dizinin, başrollerinde de Bora Akkaş ve Özge Yağız yer alacak.

21-07/30/imizden-biri-dizisi-2.jpg

Süreç Film imzalı olacak olan yapımın yönetmenlik koltuğunda ise Ersoy Güler’in yer aldığını göreceğiz. Burak Satıbol, Deniz Cengiz, Derya Alabora, Korhan Herduran gibi isimlerinde yer alacağı dizinin çekimleri ise bir hafta gibi bir süre sonra başlaması bekleniyor.

8 Ağustos tarihinde dizinin çekimlere çıkması ve Eylül ayı gibi de yeni bölümlerin yayınlanması beklenmekte. Eylül ayında yani yeni sezonda yine komedi yönü daha fazla öne çıkan bir aile dizisi daha görmüş olacağız. Bakalım İçimizden Biri dizisi nasıl karşılanacak ve ne kadar ilgi görecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin