Son Yaz Dizisine Katılan Yeni Karakterin Adı Belli Oldu

Son Yaz dizisi için yeni karakter haberleri gelmeye devam ediyor. Diziye dahil olacağı söylenen Birce Akalay'ın hangi karakteri canlandıracağı da ortaya çıktı.

Oğulcan Özsezgi
29 Temmuz 2021 - 22:48
Gündem

Son Yaz dizisinin hayranlarından biriyseniz, sezon sonunda şok yaşadığınıza eminim. Tabii ki diziden bazı karakterlerin ayrılacağını daha önce söylemiş ve iddiaları dile getirmiştik ama bizim de beklemediğimiz şekilde çok isim diziden ayrıldı. Başta başrol oyuncusu olan Canan veda etmişti. Yakın zamanda Canan’ın yani Funda Eryiğit’in gidişi sonrasında dizinin kadrosuna katılacak yeni isim hakkında da paylaşımlar yapmıştık.

Diziye dahil olacak olan yeni ismin Birce Akalay olacağı iddia edilmişti. Bunun haberini yapmamızın ardından yine yeni gelişmeler yaşandı ve ünlü ismin canlandıracağı karakter için bilgiler ortaya çıktı.

Son Yaz Dizisinde Sare Karakterini Göreceğiz

Elde edilen yeni bilgilere göre Birce Akalay ile yapım arasında görüşmeler sorunsuz gitti ve ünlü oyuncu da dizinin kadrosundaki yerini aldı. Yeni sezonda ünlü oyuncunun hayat vereceği karakterin ise Sare adıyla anılacağı ortaya çıktı.

Yani yeni karakterimiz Sare olacak. Sare’nin nasıl bir karakter olacağı ve üstleneceği misyonun ne olacağı konusunda da bazı bilgiler var. Son bilgilere göre karakter, bir istihbarat uzmanı olarak görev yapacak ve dizide de bu görevle yer alacak. Dizinin hikayesinde bazı değişikliklerin olacağını sadece bu karakterden bile anlamamız mümkün oldu.

21-07/29/son-yaz-3.jpg

Diğer taraftan çekimlerde de değişiklik yapılacağı söyleniyor. İlk sezon Çeşme’de çekilmiş ve ortamı biraz daha farklı bulunmuştu. Şimdi ise İstanbul’da çekimlerin devam edeceği ve haliyle bazı değişiklikler göreceğimiz bilgisi de var.

Karakterlerde değişiklikler olacak olması, bunun yanında çekimlerin değişmesi ve yeni karakterlerin farklı görevlerle diziye katılacak olması köklü değişiklikleri işaret ediyor. Bakalım gerisini yeni sezonda göreceğiz. İddialı dizinin yakında çekimlerinin de başlaması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin