Arlington Road dizi oluyor! Paramount+ düğmeye bastı!

Jeff Bridges, Tim Robbins, Joan Cusack'lı Arlington Road filminin dizi uyarlaması yolda! Projeye dair ilk gelişmeleri derledik...

1999 yapımı neo-noir (modern kara film) - gerilim türündeki "Arlington Road" filmi dizi oluyor!

ARLINGTON ROAD FİLMİ DİZİ OLUYOR!

Jeff Bridges, Tim Robbins, Joan Cusack gibi isimleri bir araya getiren filmin dizi versiyonu için Paramount+ düğmeye bastı ve orijinal filmin yönetmeni Mark Pellington idaresinde projenin geliştirme çalışmalarına başladı.

"ARLINGTON ROAD" KONUSU

Arlington Road filminin konusu neydi; dilerseniz hatırlayalım:

21-04/15/arlington-road-poster.jpg

George Washington Üniversitesi'nde tarih profesörlüğü yapan Michael Faraday eşinin teröristler tarafından öldürülmesi üzerine bu grup insanları kendisine takıntı edinir. Michael bir gün yolda kolu yaralı bir çocukla karşılaşır ve onu hastaneye götürür. Ardından çocuğun karşı komşusunun oğlu olduğu ortaya çıkar. Yeni komşularının başta dostça görünen tavırları, zamanla garipleşir. Bu durum Michael'da komşularının terörist olabileceği inancını doğurur.

Acaba komşuları gerçekten terörist mi yoksa sadece Michael'ın karısını kaybetmesinin yarattığı bir paranoyaklık mıdır?

ARLINGTON ROAD DİZİSİNİN MUTFAĞINDA KİMLER VAR?

Arlington Road'ın dizi uyarlamasının senaryosunu The Alienist yürütücü yapımcısı Seth Fisher kaleme alırken projenin ortak yapımcıları ise CBS Studios ve Village Roadshow Television.

Orijinal filmin yönetmeni Pellington ve Fisher projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

21-04/15/arlington-road-film-foto.jpg

Arlington Road'ın dizi uyarlamasının senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor. Projenin gelişmesiyle birlikte haber akışı da önümüzdeki aylarda hızlanacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin