3. sezon onayını alan Warrior artık farklı bir platformda!

Dövüş sanatları efsanesi Bruce Lee'nin yazdığı öykülerden esinlenen "Warrior" dizisine resmi 3. sezon onayı çıkarken dizinin yeni yuvası HBO Max oldu! Detaylar!

Dövüş sanatları suç draması "Warrior"un geleceği belli oldu!

HBO MAX "WARRIORA SAHİP ÇIKTI!

İlk iki sezonu Cinemax'ta yayınlanan Warrior dizisi 3. sezon onayını aldı ve yola yeni yuvası HBO Max'ta devam edecek.

Ünlü dövüş sanatları efsanesi Bruce Lee'nin kaleme aldığı öykülerden yola çıkarak hazırlanan ve hikayesi, 19. yüzyılın sonlarında San Francisco'nun Çin Mahallesi'ndeki Tong Savaşları sırasında geçen dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı ve 3. sezonun kaç bölümden oluşacağı gibi konularda açıklamalar ilerleyen haftalarda yapılacak.

Warrior'ın 10 bölümlük ilk sezonu 05 Nisan - 07 Haziran 2019 tarihleri arasında; yine 10 bölümlük ikinci sezonu ise 02 Ekim - 04 Aralık 2020 tarihleri arasında izleyiciyle buluşmuştu.

21-04/15/warrior-yeni-sezon-onayi.jpg

HBO ve HBO Max İçerik Baş Sorumlusu Casey Bloys konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Warrior, Andrew Koji'nin başını çektiği parlak oyuncu kadrosu, dinamik aksiyonu ve farklı hikaye anlatımıyla izleyicileri bambaşka bir dünya ile tanıştırdı. Jonathan, Justin ve Shannon'ın HBO Max'teki bir sonraki sezon için neler getireceğini görmek için sabırsızlanıyoruz."

Bruce Lee Entertainment'in baş yapımcısı Shannon Lee ise yeni bir sezon fırsatı elde ettikleri için çok mutlu olduklarını belirtirken desteğinden ötürü HBO Max'e teşekkürlerini iletti.

Warrior'un geride bıraktığımız ikinci sezonunun oyuncu kadrosunda Andrew Koji, Kieran Bew, Celine Buckens, Olivia Cheng, Dianne Doan, Dean Jagger, Langley Kirkwood, Maria-Elena Laas, Hoon Lee, Christian McKay, Dustin Nguyen, Miranda Raison, Chen Tang, Joe Taslim, Jason Tobin, Joanna Vanderham, Tom Weston-Jones ve Perry Yung gibi isimler yer aldı.

21-04/15/warrior-izle.jpg

Perfect Storm Entertainment, Tropper Ink Productions & Bruce Lee Entertainment iş birliğiyle hazırlanan Warrior'un yürütücü yapımcı kadrosu ise yaratıcı Jonathan Tropper ile Justin Lin, Danielle Woodrow, Andrew Schneider, Shannon Lee, Brad Kane, Richard Sharkey, Kenneth Lin, Evan Endicott ve Josh Stoddard'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin