BluTV Tamamen Ücretsiz Oluyor! Kaçırmayın

BluTV tamamen ücretsiz oluyor. Beklenen haber Twitter paylaşımı ile verildi. Peki, ne zamana kadar BluTV tamamen ücretsiz olacak? Nasıl ücretsiz izlenebilecek?

BluTV tamamen ücretsiz olacak. Başlığı gördüğünüzde inanmamış olabilirsiniz ama gerçek tam olarak bu. Popüler dizi platformları arasında ilk sırada yer alan BluTV için böyle bir haber gelmiş durumda.

Platformun neden ücretsiz olduğu ya da ne kadar süre boyunca ücretsiz olacağı da merak ediliyor. Ayrıca kullanıcılar platformu nasıl ücretsiz kullanabileceklerini de sormaya başladı. O zaman biz de detayları ekleyelim ve bakalım platform nasıl ve neden ücretsiz sunulacak.

BluTV Tamamen Ücretsiz Olacak Ama Ne Zamana Kadar?

Evet popüler içerik platformu ücretsiz olacak ama sınırlı bir süre boyunca ücretsiz olarak sunulacak. BluTV ne zamana kadar ücretsiz olacak diye soranlar için hemen tarihleri verelim. Platform 16 Nisan tarihinde ücretsiz olarak kullanılabilecek. 17-18 Nisan tarihlerinde de ücretsiz olarak kullanılabilecek.

Peki neden böyle bir karar alındı? Nedeni de çok basit. Biliyorsunuz korona virüs salgınının artması nedeniyle Ramazan boyunca yeni önlemler alındı ve sokağa çıkma yasakları sıkılaştırıldı.

İşte bu sürede evde kalmak zorunda kalan vatandaşlar için böyle bir düzenlemeye gidilmesine karar verilmiş. Açıkçası yerinde bir karar olduğunu da söylemek gerekiyor.

21-04/15/blutv-tamamen-ucretsiz.jpg

BluTV Tamamen Ücretsiz Nasıl Kullanılır?

Ücretsiz olarak içerikleri izlemek isteyen kullanıcılar için tek yapılması gereken ise paylaşılan şifreyi kullanmak. Platform bunun için yaptığı paylaşımda şifrenin “blutvizliyorum” olduğunu duyurdu. Şifreyi kullanarak 16-17-18 Nisan tarihlerinde tüm içeriklere ücretsiz olarak ulaşabileceksiniz.

18 Nisan gecesi ise süre sona erecek. 00:00’da platform yeniden ücretli bir hale gelecek. Dizi ve filmleri izlemek istiyorsanız acele etmeniz lazım. Ne kadar ilgi gösterileceğini de zamanla göreceğiz. Şimdilik beklenti yüksek. Daha önce de böyle kısa süreliğine bir kampanya yapılmış ve kampanya çok ilgi görmüştü. Şimdi de ilgi göreceği kesin.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin