Benim Adım Melek Final mi Yapıyor? Alpay Yakalandı mı?

Benim Adım Melek 61.bölümde Alpay yakalandı mı? Benim Adım Melek final mi yapıyor? İkra öldü mü? Dizi kaç bölüm daha devam edecek? İşte soruların cevapları.

Oğulcan Özsezgi
14 Nisan 2021 - 23:53
Gündem

Benim Adım Melek final mi yapıyor iddiaları arasında çok hareketli bir 60.bölüm geçirdi. En son Alpay, dizinin sevilen karakterlerinden biri olan İkra ve Mithat’ı bıçaklamıştı. Öfkesine yenilen Alpay, hem İkra hem de Mithat’ı bıçakladıktan sonra Kenan, Alpay’ı kaçırmıştı. Yeni bölümde de merak edilen sorular ortaya çıkmıştı. İkra öldü mü? Alpay yakalandı mı? Merak edilirken, sorular da yanıt buldu.

Benim Adım Melek İkra Öldü ve Diziden Bir İsim Ayrıldı

Hikaye gereği İkra’nın ölmesi gerekiyordu. Daha doğrusu dizinin sonlarına doğru bir heyecan katmak adına İkra karakteri öldürüldü desek yeridir.

Karakterin ölmesinden sonra Şifanur Gül diziye veda etmiş oldu. İkra karakteriyle beraber yaralanan Mithat ise hastanede tedavi altına alındı ve kurtuldu. Hatta Mithat baba olacağını da öğrendi. Peki tüm bunlardan sorumlu olan Alpay’a ne oldu?

21-04/14/benim-adim-melek.jpg

Alpay Yakalandı mı?

Mithat kendine gelmesiyle beraber Alpay hakkında gerçeği söyledi. Polis hemen Alpay’ın peşine düşerken, Kenan bir süre Gaziantep’te sakladığı Alpay’ı kaçırmaya çalıştı. En son Alpay tüm mallarını devretmek üzere notere gitti. Burada işlemlerin yapılmasının ardından, Alpay, tam dışarı çıkacakken arkasından noterin bağırdığını gördük. Yani henüz Alpay yakalandı mı yakalanmadı mı belli değil.

İpucu: Burada bir ipucu verelim. Son anda Alpay’a seslenen görevlinin elinde bulanık bir şekilde de olsa kimlik benzeri bir şey tuttuğu gözüküyor. Muhtemelen Alpay henüz yakalanmadı kimlik için çağrıldı. Yeni bölüm parçasında da bu konuda bilgi verilmedi.

21-04/14/benim-adim-melek-2.jpg

Benim Adım Melek Final Mi Yapıyor?

Aslında dizinin 61.bölümde final yapacağı söylenmişti. Fakat Benim Adım Melek final mi yapıyor sorusu şimdilik hayır cevabını aldı. Çünkü dizinin sezon sonuna kadar devam edeceği öğrenildi. Sezon sonuna kadar devam edecek olan yapım, sonrasında ise yerini Barbaros dizisine bırakacak. Yani birkaç bölüm daha izlemeye devam edeceğiz. Dizi hemen final yapmayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin