Sadakatsiz Erken Sezon Finali mi Yapacak?

Sadakatsiz erken sezon finali mi yapacak? Dizi ekibinden koronavirüs pozitif haberleri geliyor. Çekimlerin durduğu da söylenmişti. Yeni bölüm gelecek mi?

Oğulcan Özsezgi
14 Nisan 2021 - 22:52
Gündem

Sadakatsiz dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Duraksız devam eden dizi, hikaye olarak da hareketlenmiş olsa bile, yeni bölümle beraber farklı bir iddia konuşulmaya başlandı. Asya’nın kaçırılması falan derken gündeme gelen asıl soru Sadakatsiz erken sezon finali mi yapacak sorusu oldu.

Bu iddiaların gündeme gelmesinin nedeni, hikaye değil. Bu iddiaların gündeme gelmesinin nedeni oyuncuların bir bir koronavirüse yakalanmış olması. Geçtiğimiz gün çekimlerin durduğunu da belirtmiştik. Şimdi ise gündem erken sezon finali.

Sadakatsiz Erken Sezon Finali mi Yapacak? Hangi Oyuncular Korona?

Çekimlerin durduğu haberinden sonra da paylaştığımız gibi ilk olarak ünlü oyuncu Burak Sergen rahatsızlandı. Ünlü oyuncunun durumunun ağırlaşmasıyla beraber yoğun bakıma kaldırıldığı açıklandı. Burak Sergen koronavirüse bağlı akciğer enfeksiyonu ile yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Sonrasında ise Volkan ve Asya’nın oğlunu canlandıran Alp Akar için koronavirüse yakalandı iddiası gelmişti. Bu iddianın da gerçek olduğu ortaya çıktı. Alp Akar koronavirüs pozitif çıktığını Instagram hesabından duyurdu.
5 gündür karantinada olduğunu açıklayan genç oyuncunun da çekimlere katılamadığı kesin olarak öğrenilmiş oldu.

21-04/14/sadakatsiz-erken-sezon-finali-mi-yapacak.jpg

 

Bunun dışında Melis Sezen’in de koronavirüs olduğu söylendi. Fakat Melis Sezen bunu doğrulamadığı için henüz bu iddia resmi değil. Henüz iddia resmi olmamasına karşın sette birçok oyuncunun korona olması ve çekimlerin durdurulması kararı, Sadakatsiz erken sezon finali mi yapacak sorularını gündeme getirmiş durumda.

En son 26.bölüm yayınlandı. Kaçırılmalar, geri dönüşler, pişmanlıklar derken hareketli bir bölüm gördük. Bu bölümden sonra neler olacağını göreceğiz. Zaten çekimleri belli bir süre duran dizi, 27.bölümle ekranlara gelecek mi bilinmiyor. Belki erken sezon finali yapılır belki de sezon finali yerine bir iki hafta yeni bölüm sunulmaz bunu bilemiyoruz. İddialar için detaylı açıklama geldiği zaman yine bilgi vereceğiz. Çekimlerin durma kararı yeterli değil gibi duruyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin