Çukur Dizisine Veda Edecek Yeni İsim Ortaya Çıktı!

Bu hafta Çukur'a veda edecek olan isim belli oldu. En son diziye Karaca karakteri veda etmişti. Peki, bu hafta diziye veda edecek olan isim kim olacak?

Oğulcan Özsezgi
14 Nisan 2021 - 19:00
Gündem

Show TV’nin yeni sezona bir dönüşümle beraber başlayacağı iddia ediliyor. Bu noktada bazı önemli dizilerin final yapacakları da söylenmekte. Başta Ramo dizisi sonrasında ise fenomen dizi Çukur için final kararının geleceği söyleniyor.

Zaten Çukur dizisinin 4.sezona göre planlandığı da söylenince, dizinin final yapacağına da kesin gözüyle bakılmaya başlandı. Final tarihinin yaklaşmasıyla beraber ise dizide kilit oyuncuların bir bir veda vaktinin geleceği iddia edilmekte.

Çukur Dizisine Bu Hafta Kim Veda Edecek?

En son çok kilit bir isim olan Karaca karakteri diziye veda etti. Ece Yaşar’ın hayat verdiği karakter diziden ayrılınca aslında bir nevi iddialar doğru çıktı.

Bu kez Çukur’a veda edecek olan isim ise Kulkan Erdenet olacak. Kulkan karakterini canlandıran Genco Özak’ın da veda edecek isimlerden biri olduğu ortaya çıktı.

Ünlü ismin diziye nasıl veda edeceği konusunda da bazı açıklamalar yapıldı. Buna göre Kulkan Erdenet karakterini öldüren, Efsun olacak.

21-04/14/ukura-veda-edecek-olan-isim.jpg

Damla Sönmez tarafından canlandırılan Efsun, Kulkan’ı öldürecek bir bir kilit isim daha diziye veda etmiş olacak.
Ölüm sahnesinin nasıl olacağı konusunda ise şimdilik bir bilgi yok. Bunun için yeni yayınlanacak olan fragmanları ve bölümü beklemek gerekiyor.

Artık adım adım finale doğru yaklaşan dizi de Kulkan’ın diziye veda etmesinden sonra, ortalığın iyice karışması bekleniyor. Diziye veda edecek olan diğer isim kim olacak ya da final senaryosu nasıl şekillenecek bilen yok.

Ama net olarak söyleyebiliriz ki Çukur’a veda edecek isimler dizinin finalinin bir hayli heyecanlı geçmesini sağlayacak. Peşi sıra vedalar gerçekleşecek ve sürpriz bir finalle dizi bitecek deniyor. Şimdi merak edilen o sürpriz finalin nasıl olacağı? Başrolden ölenler olacak mı ya da başka sürprizler mi olacak göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin