Ashley Tisdale yeni dizisini buldu: Pandas in New York

Pandas in New York dizisinin oyuncu kadrosuna Ashley Tisdale de dahil oldu. Pandas in New York dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Küçükel
31 Mart 2018 - 23:55
Gündem

Disney Channel dizisi Zack ve Cody'nin Lüks Yaşamı ile yine Disney Channel'ın orijinal film serisi High School Musical'daki rolleriyle kendisine ciddi bir hayran kitlesi edinen aktris ve şarkıcı Ashley Tisdale yeni dizisini buldu.

Tisdale, CBS kanalının 2018-19 televizyon sezonu için deneme bölümü siparişi verdiği komedi dizilerinden "Pandas in New York"un oyuncu kadrosuna katıldı.

"PANDAS IN NEW YORK" DİZİSİNİN KONUSU

Yazar ve yürütücü yapımcılığını Ajay Sahgal'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mark Cendrowski'nin oturduğu Pandas in New York'un hikayesi; New York'ta ikamet eden Hintli bir doktor ailesinin, en küçük oğulları Rishi'nin (Dhruv Singh) hayatını düzene sokmak adına bir projeye girişmelerine odaklanıyor. Ailesi Rishi'nin Hintli bir kadın doktor ile evlenmesini, mümkün oldukça çok çocuğa sahip olmasını, Panda ailesinin onurunu sürdürmesini ve ailenin ortopedi kliniğine katılmasını beklemektedirler.

Ancak oğullarının kendi planını yaptığından habersizdirler! Son senesini Sınır Tanımayan Doktorlar'ın bir üyesi olarak Kamboçya'da geçiren ve artık New York'taki evine geri dönen Rishi ailesine haber vermeden bir klinikten gelen iş teklifini kabul etmiştir.

18-03/31/ashley-tsidale-clipped.jpg

Tisdale dizide Rishi'nin çalışmaya başladığı ve düşük gelirli kitleye sağlık hizmeti veren kliniğin yöneticisi Maya karakterine hayat verecek.

Son derece gelişmiş bir adalet duygusuna sahip olan Maya, toplumsal adalet ve özellikle yaşam standartları düşük kişilerin sağlık durumlarıyla ilgilenme konusunda son derece hassastır. Sert görünümünün altında samimi ve duygusal biri olan Maya ile Rishi arasında duygusal bir çekim yaşanması olası görünüyor!

18-03/31/ashley-tisdale-young-and-hungry.jpg

Tisdale'yi Disney Channel yapımlarının dışında son dönemde Young & Hungry (Logan Rawlings), Clipped (Danni Giordano) ve Hellcats (Savannah Monroe) gibi dizilerde izledik.

Singh ve Tisdale dışında Nisha Munshi, Hina Abdullah, Dan O'Brien, Bernard White ve Gita Reddy daha önceden dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan isimler olmuşlardı.

Pandas In New York'un yürütücü yapımcı kadrosunda Sahgal, Kapital Entertainment'tan Aaron Kaplan ve Dana Honor ile TrillTV'den Wendi Trilling yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin