Çukur 23. bölümde diziye kim veda edecek? Yeni bölümde neler olacak?

Show TV ekranlarının izlenme rekorları kıran sevilen dizisi, pazartesi günü yayınlanacak olan bölümüyle izleyicilerini şaşırtacak. Çukur'un 23. bölümünde diziden kim ayrılacak?

Nurşah
31 Mart 2018 - 23:51
Yeni Bölüm

Çukur dizisinin 23. bölüm fragmanları yayınlandı bile. 2 Nisan Pazartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümünde de izleyicileri bir sürpriz bekliyor. Diziden kim ayrılacak? Çukur 23. bölümde neler olacak?

18-03/31/cukur-23-bolum.jpgÇukur 23. bölümde neler olacak? 

Çukur dizisi, yeni bölümüyle 2 Mart Pazartesi günü ekranlarda olacak. Diziye geçtiğimiz hafta katılan Elvis, Baykal'ı geri alabilmek için her yolu deneyecektir. Koçovalı ailesinin kadınlarını kaçırarak bir çözüm bulmaya çalışan Elvis'e karşı Yamaç ve Vartolu birlik olurlar. Koçovalı kadınlarını kurtarmak için iki taraf arasında silahların ortaya çıktığı heyecan dolu dakikalar yaşanır. En sonunda kadınlar kurtulsa da Yamaç ile Vartolu arasındaki bu iş birliğinin ne kadar daha süreceği merak konusu olmuştur.

Elvis, düştüğü bu Çukur'a yeni bir soluk getirir ve olayları daha da kızıştırırken dizinin yayınlanacak 23. bölümünde önemli karakterlerden birisinin vedası gerçekleşecek. Çukur yeni bölümde kim ayrılacak? Bu sorunun cevabını pazartesi günü öğreneceğiz...

Çukur 23. bölüm fragmanı 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin