The Crown'ın yeni Prens Philip'i sonunda belli oldu: Tobias Menzies

The Crown dizisinde Matt Smith'in rolünü devralan Tobias Menzies yeni Prens Philip olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Volkan Küçükel
31 Mart 2018 - 22:30
Gündem

Ve Netflix'in dönem dizisi The Crown sonunda Prens Philip'ini buldu!

Paul Bettany ile yapımcılar arasında rol için gerçekleştirilen görüşmelerden olumlu sonuç çıkmamasının ardından role uygun oyuncu arayışlarını hızlandıran The Crown yapımcıları, Prens Philip karakterini canlandırmak üzere Tobias Menzies ile anlaşma sağladı.

Gelecek iki sezon için sözleşme imzalayan Menzies dizinin çekimlerine önümüzdeki yaz döneminde İngiltere'de başlayacak.

Aktör böylelikle iki sezon boyunca Matt Smith'in hayat verdiği karakterin yeni görünümüne bürünecek.

18-03/31/tobias-menzies-ve-matt-smith-the-crown-1522527006.jpg

44 yaşındaki İngiliz aktör HBO'nun Rome dizisindeki Marcus Junius Brutus, Game of Thrones'taki Edmure Tully ve Outlander'daki Frank Randall / Jack Randall rolleriyle biliniyor.

Şu sıralar AMC kanalında ekranlara gelen The Terror dizisinde de rol alan oyuncu film kariyerinde ise son olarak Anthony Hopkins ve Emma Thompson ile birlikte kamera karşısına geçtiği BBC ve Amazon Studious ortak yapımcılığındaki King Lear filminin çekimlerini tamamladı.

Yeni sezonda mevcut karakterlerin ilerlemiş yaşlarına hayat vermek üzere bazı oyuncular daha önceden kadroya dahil olmuşlardı. Olivia Colman'ın (Broadchurch) ilk iki sezon Claire Foy'un canlandırdığı Kraliçe Elizabeth, Helena Bonham Carter'ın (Les Misérables) ise Vanessa Kirby'nin hayat verdiği Prenses Margaret rollerini devraldıkları geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu.

18-03/31/olivia-colman.jpg

The Crown'ın yaratıcısı Peter Morgan yaptığı açıklamada, karakterlerin hikaye içerisindeki gidişata göre yaşlandıkça gerçekleşecek bu oyuncu değişikliklerinin çok önceden tasarlandığını dile getirmişti.

THE CROWN 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

The Crown'ın 3. sezon bölümlerinin muhtemelen 2019'un ilk aylarında Netflix takipçilerine sunulması bekleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin