Channel 4 kanalının yeni komedi dizisi: The Reluctant Landlord

The Reluctant Landlord isimli komedi dizisinin başrolünde Romesh Ranganathan var. The Reluctant Landlord dizisinin konusu ne?

Volkan Küçükel
31 Mart 2018 - 23:56
Gündem

Sky 1 kanalı, ünlü komedyen Romesh Ranganathan'ın başrolünde yer aldığı yeni bir komedi dizisinin çekimlerine başladı.

Yarı-otobiyografik türdeki "The Reluctant Landlord" isimli dizinin hikayesi komedyenin gerçek yaşam deneyimlerine dayalı olarak hazırlanıyor.

"THE RELUCTANT LANDLORD" DİZİSİNİN KONUSU

Ranganathan'ı dizide babasının ölümünün ardından aile barını işletmeye başlayan biri olarak izleyeceğiz. Kendisi bu işi devralma konusunda isteksiz olsa da annesi, babasının mirasını canlı tutmanın tek yolunun bu olduğunu düşünmektedir.

18-04/01/reluctant_landlord.jpg

Damned dizisinin yapımcısı What Larks! Productions'ın arkasında olduğu The Reluctant Landlord'da Sian Gibson'ı Ranganathan'ın karısı Natasha, Seann Walsh'ı ise Ranganathan'ın karakterinin en iyi arkadaşı Lemon karakteriyle izleyeceğiz.

Ranganathan, Steve Stamp ve Will Smith'in senaryosunu kaleme aldıkları dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Claire Whalley, Jon Mountague ve Tilusha Ghelani'den oluşuyor.

"THE RELUCTANT LANDLORD" 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

The Reluctant Landlord'ın çekimleri Londra'da devam ediyor.

Dizinin sene sonlarına doğru Sky 1 izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin