Tehlikeli Karım Seda kimdir?

Show Tv'nin pazar akşamları yayınlanan yeni dizisi başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Tehlikeli Karım Seda (Bige Önal) kimdir?

Nurşah
01 Nisan 2018 - 22:00
Kültür Sanat

Başrollerinde Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir ve Bige Önal'ı izlediğimiz dizinin oldukça farklı bir konusu var. Yaratılan karakterler ile izleyicilerin dikkatini çeken Tehlikeli Karım dizisinin Seda karakteri kimdir? Kaç yaşındadır?

18-04/01/tehlikeli-karim-seda-bige-onal-kimdir.jpeg

Tehlikeli Karım Seda kim?

Dizide, Derin'in eşi Alper'in sevgilisi rolünü oynayan Seda karakteri Bige Önal tarafından canlandırılmaktadır. Hırslı ve genç bir kadın karakteri çizen Seda aynı zamanda sevdiği adama sahip olabilmek için cinayet işleyecek derecede kararlı ve kötü niyetli de olabilmektedir.

18-04/01/tehlikeli-karim-bige-onal.jpg

Bige Önal kimdir?

 1 Şubat 1990 tarihinde İstanbul'da doğan güzel oyuncu rol aldığı dizilerdeki başarılı performansı ile izleyicilerde merak uyandırmaktadır. Özel St. Benoit Lisesi mezunudur. Üniversite eğitimini de İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde almıştır.

TRT'nin 2010 yapımlı Elde Var Hayat adlı dizisi ile ekranlarda kendini göstermeye başlamıştır. İlerleyen dönemlerde Benim Adım Gültepe, Maral:En Güzel Hikayem, Muhteşem Yüzyıl isimli dizilerde rol almıştır. Son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Tehlikeli Karım isimli dizide Seda karakterini canlandırmaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin