The Missing dizisinin spin-off'u geliyor: Baptiste

BBC'nin iki sezonuyla beğeni toplayan suç-gizem türündeki dizisi The Missing'in Dedektif Julien Baptiste'sinin merkezinde olacağı yeni bir uzantı diziye onay verildi. Baptiste dizisinin konusu ne?

Volkan Küçükel
01 Nisan 2018 - 23:30
Gündem

BBC One'ın iki sezon süren suç draması "The Missing"in uzantı dizisi geliyor!

Tchéky Karyo'nun hayat verdiği Dedektif Julien Baptiste karakterini merkezine koyan "Baptiste" isimli dizi için BBC One'dan onay geldi.

18-04/02/bbc-twitter.png

"BAPTISTE" DİZİSİNİN KONUSU

Harry ve Jack Williams'ın All3Media destekli yapım şirketi Two Brothers Pictures'ın arkasında olduğu dizinin hikayesi şöyle:

The Missing'in ilk sezonunda Fransa'da ortadan kaybolan küçük çocuk Oliver Hughes'un soruşturmasına liderlik eden, ikinci sezonda ise Almanya'da Alice Webster gizeminin çözülmesinde önemli rol oynayan Fransız dedektif Julien Baptiste'yi ikinci sezon finalinde beyin tümörü rahatsızlığından dolayı ameliyat masasında bırakmıştık. Anlaşılan o ki Julien Baptiste yeni bir davayı çözmek için iyileşmiş görünüyor!

Uzantı dizinin hikayesinde Baptiste ve karısını bu kez Amsterdam ziyaretinde göreceğiz. Eski kız arkadaşı olan polis şefinin kendilerine destek olması için Baptiste'den yardım istemesi sonrasında çiftin gezi hayalleri sekteye uğrayacaktır.

Davaya dahil olan Baptiste, bundan sonra Amsterdam'ın harika sokakları, kanalları ve evlerinin yerine tehlikeli yeraltı dünyasının içinde kendini bulacak.

18-04/02/julien-baptiste.jpg

Karyo yeni projesiyle ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Baptiste'nin Amsterdam sokaklarındaki yolculuğunu takip etmek ve bu kez hangi karanlık sırları ortaya çıkaracağını görmek beni gerçekten heyecanlandırıyor. Hiç şüphesiz adalet adına büyük riskler almaya devam edecektir."

BBC'den Piers Wenger ise "Müstesna Tchéky Karyo'nun hayat verdiği Julien Baptiste, William kardeşlerin yarattığı en önemli eserlerden biri ve kendi dizisinin olmasını tamamen hak ediyor. Baptiste'nin bu ilk dizisi, Julien'i daha önce hiç olmadığı kadar keşfetmemizi sağlarken, kendisini geniş kapsamlı ve şok edici bir suç hikayesinin ortasına paraşütle indirecek" ifadelerini kullandı.

18-04/02/julien-baptiste-dizi.jpg

ÇEKİMLER NE ZAMAN-NEREDE?

Dizinin çekimlerine sene sonuna doğru Amsterdam ve Belçika'da başlanacak.

Harry & Jack Williams, Christopher Aird, BBC'den Tommy Bulfin ve John Griffin projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

All3Media International dizinin uluslararası pazarlamasını üstlenecek. The Missing'in Amerika'daki yayıncısı olan Starz kanalının spin-off dizide de yayıncı olup olmayacağı konusunda şimdilik bir bilgi yok.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin