Asi Yıllar dizisinin 2. sezonu olacak mı? Rebelde 2. sezon için duyuru var!

Netflix gençlik dizisi Asi Yıllar'ın 2. sezonu gelecek mi sorusu cevabını buldu! Platform, Rebelde için resmi 2. sezon onayını verdi! Yeni sezon ne zaman? Detaylar...

Netflix'in gençlik dizisi "Asi Yıllar (Rebelde)" 1. sezonuyla ilgi görürken izleyiciler yeni sezonun gelip gelmeyeceğini merak etmeye başladı. Peki, Rebelde 2. sezon gelecek mi?

ASİ YILLAR (REBELDE) 2. SEZONUYLA DÖNECEK!

İlk sezonu 05 Ocak'ta izleyiciyle buluşan Rebelde dizisinin yeni sezon onayı kararı hızlı geldi! Platform, İspanyolca dilindeki diziye resmi 2. sezon onayını verdi.

Duyuru, dizi oyuncularının sahnede bir Rebelde şarkısını söyledikleri özel bir video ile gerçekleştirildi. Duyuru videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

REBELDE 2. SEZON NE ZAMAN GELECEK?

Hikâye; İsimsiz adlı grubun, Gruplar Yarışıyor'un finaline katılmak için zamanla yarışarak Loca'nın üyelerini ortaya çıkaran sağlam bir kanıt bulmaya çalışmasına tanıklık ettiğimiz sezon finalinin ardından kaldığı yerden devam edecek.

Yeni sezonun bölüm sayısı ve ne zaman izleyiciyle buluşacağı gibi detayları önümüzdeki aylarda öğrenebileceğiz.

Elite'in High School Musical dizisiyle birleşimi olarak nitelendirilen Asi Yıllar'ın konusu; Elitler Okulu'nda yeni bir dönem başlarken Loca ismindeki gizli bir topluluğun, birinci sınıf öğrencilerinin müziğe dair umutlarını kırmak üzere olmasıyle gelişen olaylara odaklanıyor.

ASİ YILLAR NASIL BİR DİZİ?

Asi Yıllar, 2000'li yılların başında Arjantin ve Meksika'da karakterlerin ayrı dizilerinin de çekildiği sevilen gençlik pembe dizisinin yeniden çevrimi. Yönetmenliğini Santiago Limón ve Yibran Asaud'un üstlendiği Asi Yıllar; yeni nesil öğrencilere, hikâyelere ve karakterlere (ve eski hayranların hemen fark edeceği bazı tanıdık yüzlere) ev sahipliği yapan Elitler Okulu koridorlarında geçiyor.

Asi Yıllar, müzik kariyerlerinin başında başarılı olmak için büyük önem taşıyan müzik yarışması Gruplar Yarışıyor'u kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapan bir grup öğrenciyi konu ediniyor. Bu sırada aralarında yeni aşklar ve dostluklar filizlenirken gizemli ve gizli bir topluluk, büyük birer müzik yıldızı olma hayallerine gölge düşürüyor.

Rebelde'nin oyuncu kadrosunda Azul Guaita Bracamontes (Jana Cohen), Franco Masini (Luka Colucci), Sergio Mayer Mori (Estebán Torres), Andrea Chaparro ( M.J), Jerónimo Cantillo (Dixon), Lizeth Selene (Andi), Alejandro Puente (Sebastián Langarica), Giovanna Grigio (Emilia Alo), Estefania Villarreal (Celina Ferrer), Leonardo de Lozanne (Marcelo Colucci), Karla Sofía Gascón (Lourdes), Pamela Almanza gibi isimler yer alıyor.

Propagate & Woo Films iş birliğiyle hazırlanan yapımın yazar ekibi ise José Miguel Núñez, Talia Rothenberg, Ilse Apellaniz ve Pericles Sánchez'den oluşuyor.

"Rebelde" (Netflix) 2. Sezon Duyuru Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin