Aşk Ağlatır Eylül (Melisa Döngel) kimdir?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Aşk Ağlatır'ın yeni oyuncusu Melisa Döngel oldu. Aşk Ağlatır Eylül kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri... İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
08 Aralık 2019 - 13:48
Yeni Bölüm

Başrollerinde Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş'ın rol aldığı, Show TV ekranlarının sevilen dizisi Aşk Ağlatır'ın yeni oyuncusu Melisa Döngel oldu. Aşk Ağlatır Eylül kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri... İşte tüm merak edilenler..

Aşk Ağlatır Eylül kimdir?

19-12/03/aslk-aglatir-1575371128.png

Ada'nın Hünkar'ın kızı olduğu haberi henüz sıcaklığını korurken bir haber daha geldi. Ada'nın yurt dışında olan Eylül adında bir kardeşi olduğu biliniyordu. Eylül, motor kullanmayı çok sevmiş, özgürlüğüne düşkün dikkat çekici güzelliği olan genç bir kadındır. Yusuf'u görür görmez kardeşi gibi o da ona vurulacaktır. Yusuf'u, kardeşi Ada'nın elinden almak için elinden geleni yapacaktır. 

Aşk Ağlatır dizisinde Eylül karakterini Melisa Döngel canlandırmaktadır.  

Melisa Döngel kimdir?

19-12/03/ask-aglatir-melisa-dongel-eylul-1575371346.jpg

1 Ocak 1999 doğumludur. Melisa Döngel Elif dizisinde hayat verdiği Melis karakteri ile tanınmıştır. Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde Temel Oyunculuk dersleri almıştır daha sonra Hilal Saral Atölye’de ise Kamera Önü Oyunculuk eğitimi almıştır. Hangimiz Sevmedik, Arka Sokaklar dizilerinde de rol alan Melisa, Bizim Hikaye dizisinde rol almaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin