Aşk Ağlatır nerede çekiliyor?

Yeni sezonun iddialı dizilerinden birisi olan Aşk Ağlatır'ın çekim yeri de izleyiciler tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Aşk Ağlatır nerede çekiliyor?

Nurşah
08 Eylül 2019 - 11:36
Yeni Bölüm

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Aşk Ağlatır yayın hayatına başlıyor! Heyecan dolu konusu ile dikkatleri üzerine çeken dizinin çekim yeri de izleyiciler tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Aşk Ağlatır nerede çekiliyor?

19-09/08/ask-aglatir-cekim-yeri.jpg

Aşk Ağlatır nerede çekiliyor?

Başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı Aşk Ağlatır dizisinin çekimleri için Balıkesir ili tercih edildi. Balıkesir'in Ömerköy olarak adlandırılan bölgesinde başlanan çekimlere, yöre halkı da oldukça sıcakkanlı bir ilgi gösterdi... Yapılan ilk çekimlerin ardından İstanbul'a gelen dizi ekibi, bundan sonraki bölümlerinin çekimlerine İstanbul'da devam edecek...

19-09/08/ask-aglatir-dizisi-nerede-cekiliyor.jpg

Aşk Ağlatır dizisinin konusu

Başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı Aşk Ağlatır dizisi, taşradan İstanbul'a göç eden gençlerin duygu dolu hikayesini konu ediniyor. İstemediği bir adam ile evlendirilmek istenen Ada ve çalışmak için İstanbul'a gelerek her şeyini ardında bırakan Yusuf; dizinin başrol karakterleri... Ada ile Yusuf'un yüreklere işleyen hikayesi ile Aşk Ağlatır, kısa sürede beğeni toplayacak gibi görünüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin