Beste Kökdemir Her Yerde Sen dizisinde Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'la!

Fox ekranlarının sevilen yaz dizisi Her Yerde Sen'in kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
06 Eylül 2019 - 17:03
Yeni Bölüm

Başrollerini Aybuke Pusat ile Furkan Andıç'ın paylaştığı, romantik komedi türündeki yaz dizisi Her Yerde Sen, eğlenceli bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam ederken, diziye sürpriz bir isim daha katıldı. 

19-09/06/her-yerde.jpg

Karga7 Pictures tarafından Fox ekranları için hazırlanan dizinin yeni bölümünde diziye yeni bir karakter dahil olacak ve ortalık biraz daha karışacak. 

Beste Kökdemir Her Yerde Sen dizisinde!

19-09/06/sen-her.jpg

Birbirini hiç tanımayan iki kişinin, birbirinden habersiz bir şekilde aynı evi satın almaları ile başlayan hikayede, kişilerden birinin, diğerinin çalıştığı yerde yönetici olarak çalışmaya başlaması ile devam eden eğlence dolu romantik komedi dizisi, birbirinden başarılı isimlerle yayın hayatına devam ediyor. Sevilen dizinin yeni sezonda da devam edip etmeyeceği henüz gizemini korusa da kadro genişliyor ve hikaye büyüyor.

19-09/06/beste-kk.jpg

Sevilen genç oyuncu Beste Kökdemir Eylül karakteri ile Her Yerde Sen dizisinde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin