Aşk Mantık İntikam 4.Bölüm 1.Fragmanı Yayınlandı

Aşk Mantık İntikam 4.Bölüm 1.Fragmanı geldi. Esra ile Ozan arasında yeni bir kıskançlık savaşı yaşanacak gibi duruyor. Bakalım yeni bölümde neler olacak?

Oğulcan Özsezgi
02 Temmuz 2021 - 23:49
Gündem

Aşk Mantık İntikam yine eğlenceli bir bölümü geride bıraktı. 3.bölüm özeti konusunda detayları daha sonra paylaşacağız ama şimdi sırada Aşk Mantık İntikam 4.Bölüm 1.Fragmanı var. Dizinin hemen arkasından yeni bölüm fragmanı da geldi. Fragmana baktığımız zaman görüyoruz ki yeni bölüm çok daha eğlenceli olacak. Özellikle Esra ile Ozan arasındaki çekişmeyi izleyeceğimizi anlıyoruz. Gelin şu fragmanın detaylarına geçeli. Daha önce diziler.com’da paylaştığımız fragmanlar gibi detaya ineceğiz.

Aşk Mantık İntikam 4.Bölüm 1.Fragmanı - Neler Olacak?

Yeni bölüm fragmanında gördüğümüz şirketin yeni bir etkinlik yapacağı. Bir kokteyl gibi bir şey düzenlenecek. Tabii ki Esra’nın partide de Ozan’ı etkilemeye yönelik hazırlandığını görüyoruz. Çok iddialı bir elbiseyle partiye katılan Esra, zaten Ozan’ın ilgisini her türlü çekmeye başlıyoruz.

4.bölümde Ozan’ın ise Esra’yı iyiden iyiye kıskanmaya başladığını görüyoruz. Partide Esra’nın Ozan’ı kıskandırmak için uğraştığını da görüyoruz. Burada Çınar’a da ayrı bir parantez açmak lazım. Esra’ya aşık olan Çınar haliyle ilgi gösteriyor. Ozan ise ikili arasındaki bu yakınlaşmayı bir hayli kıskanmakta. Zaten 3.bölümde Ozan’ın kıskançlıklarını iyiden iyiye görmeye başlamıştık.

Aşk Mantık İntikam 4.Bölüm 1.Fragmanı ile beraber gördük ki Ozan kıskançlık seviyesini daha da arttıracak. Bir yandan artık yavaş yavaş Esra ile Ozan arasındaki yakınlaşmanın da dikkat çekmesi bekleniyor. İkinci ve üçüncü fragman geldiği zaman da yine değerlendirme yapacağız. Şimdilik sizi fragmanla bırakalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin