Aşk Mantık İntikam 3.bölümde Neler Oldu? Nasıl Bitti?

Aşk Mantık İntikam 3.bölümde neler oldu? Yeni bölümde Esra ile Ozan arasındaki çekişme son hız devam etti. Peki Esra işten ayrıldı mı? Ozan ne yaptı?

Oğulcan Özsezgi
03 Temmuz 2021 - 00:10
Gündem

Aşk Mantık İntikam, yaz aylarının yükselen yıldız dizilerinden biri olma yolunda ilerliyor. Yarın dizinin yeni bölümünün reyting sonuçlarını da paylaşacağız ama şimdiden sosyal medyada gösterilen ilgiye bakacak olursak dizinin bu bölümü de epey bir izlendi. Peki Aşk Mantık İntikam 3.bölümde neler oldu?

Dizinin finalinde ne oldu? Esra ile Ozan arasında neler yaşandı? Gelin kısa bir özet yapalım ve neler oldu onu değerlendirelim.

Aşk Mantık İntikam 3.Bölümde Olanlar

Dizinin 3.bölümü yine Esra’nın çabası ile öne çıktı. Şirkette, önemli bir yarışma yapılıyor. En iyi işletmeyi bağlayan çalışan, CEO ile yemek yeme ödülü kazanıyor. Böyle bir etkinliği duyan Esra, Ozan ile yemek yemek için stajyer olmasına rağmen iddialı bir işletmeyi uygulamaya kazandırmaya çalışıyor. Aslında başarılı olamıyor ama Çınar bu konuda ona destek oluyor ve bir şekilde işi almasını sağlıyor.

Sevinçten havalara uçan Esra, sonuç olarak Ozan ile yemek yeme hakkını kazanıyor. Fakat Ozan, onu vazgeçirmek için bir hayli uğraşıyor. Sonuç olarak ikilinin yemeğe çıktığını gördük. Fakat Ozan pek hoş olmayan sürprizler yaptı.

Esra’nın alerjisinin olduğunu bilerek yemeğe fesleğen koyması gibi gibi birçok ufak tefek oyunlar. Yemekten sonra Esra’yı evini görmeye davet eden Ozan, asıl oyunu ise burada yaptı. Esra ile hayal ettikleri evi kurduğunu gösterdi ama bunu Esra için değil de gelecekti eşi için yaptığı açıkladı. Esra’nın üzerine giden Ozan, onun işten ayrılmasına çabaladı diyebiliriz.

Esra ise bu yaşadıklarından sonra işten ayrılma kararı verdi. Fakat annesi ve yaşadıkları onu bu karardan döndürdü. Bu sefer Esra karşı atağa geçti. Ozan’ın eski komik videolarını paylaştı, alerjisi olan bir çiçekle yemekteki hareketin aynısını Ozan’a yaptı kısacası mücadele etmeye devam etti.

Aşk Mantık İntikam 3.bölümde neler oldu cevapladık. Final kısmında ise ikilinin bu olanları konuşmak için terasa çıktıklarını gördük. Terasın kapısı bozuk olunca, ikili uzun sürede burada yalnız kaldı ve açıkçası biraz daha yakınlaştı. Tam o sırada Çağla, terasa çıktı ve ikiliyi biraz daha yakınlaşmış bir şekilde gördü. Bakalım gerisi 4.bölüme kaldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin