Aşk Mantık İntikam 3.bölüm Reytingleri Nasıl?

Aşk Mantık İntikam 3.bölüm reytingleri açıklandı. Aşk Mantık İntikam reyting sonuçlarında tahmin ettiğimizden de daha iyi yerlerde gibi gözüküyor. İşte sonuçlar.

Oğulcan Özsezgi
03 Temmuz 2021 - 20:27
Gündem

Aşk Mantık İntikam 3.bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Dün yayınlanan yeni bölümde, Esra ile Ozan arasındaki çekişmeden söz etmiştik. Öyle ki Esra, işten ayrılma seviyesine kadar gelmişti. Fakat neyse ki böyle bir karar vermemiş ve tam tersi olarak Ozan ile rekabet etmeye başlamıştı. Zaten dizinin özetini daha önce de paylaşmıştık. Okumak isteyenler için link ekleyeceğiz. Biz şimdi Aşk Mantık İntikam 3.bölüm reytingleri için bir değerlendirme yapacağız.

Reytingler önemli çünkü ne yazık ki bazen çok kaliteli diziler bile düşük reytingler nedeniyle veda edebiliyor. Haliyle diziyi takip edenler reyting durumlarını da merak edebiliyorlar. Peki, Aşk Mantık İntikam reytingleri nasıl?

Aşk Mantık İntikam 3.Bölüm Reyting Sonuçları

Dizinin reyting sonuçlarına baktığımızda oldukça iyi bir yerde olduğunu görüyoruz. Hem total sıralamasında hem de AB sıralamasında dizinin reytingleri bir hayli iyi. Total sıralamasından başlayacak olursak dizinin, 2.sırada yer aldığını görüyoruz.

Çok başarılı bir yere yerleşen dizinin hemen arkasında ise Belçika-İtalya Euro 2020 karşılaşması yer alıyor. Düşünün artık totalde bunu yakalayan ve maç yayınını geçen bir dizi olmuş.

21-07/03/ask-mantik-intikam-3bolum-reytingleri-2.jpg

AB sıralamasında ise yine dizi ikinci sırada yer alıyor. Bu kez birinci sırada yer alan ise Euro 2020 karşılaşması olmuş durumda.

Böyle değerlendirme yaptığımız zaman sosyal medyada gösterilen ilginin boşa olmadığını anlıyoruz. Reyting listelerinde de Aşk Mantık İntikam başarılı bir yere sahip. Daha önce dizinin 1.bölümü için reyting sonuçlarına bakmıştık ve yine iyi yerlerde olduğunu görmüştük. Şimdi ise Aşk Mantık İntikam 3.bölüm reyting sonuçları, sıralamada bir yükselme olduğunu gösteriyor. Bakalım yeni haftada durum ne olacak? Sonuçta rakipler de azalıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin