Hüsnü Çoban Arka Sokaklar’dan Ayrılıyor mu? Şok İddia

Hüsnü Çoban Arka Sokaklar'dan ayrılacak mı? Ünlü oyuncunun diziye veda edeceği iddiaları gündemde. Peki usta isim diziden ayrılacak mı?

Oğulcan Özsezgi
03 Temmuz 2021 - 21:24
Gündem

Arka Sokaklar, çok uzun zamandır yayınlanan bir dizi olmasının yanında yer etmiş bir dizi. O kesin. 15 yılın ardından dizi bir sezonu daha geride bıraktı ama bu sezonda çok güç kaybı oldu. İlk önce Tekin Çoban karakteri diziden ayrıldı. Karakteri canlandıran Onur Bay diziye veda etti. Sonra yine 15 senedir dizide olan güzel oyuncu Yüsra Geyik diziye veda etti. Yani Zeliş’te diziden ayrılmış oldu. Zaten güç kaybeden dizi için şimdi ise şok bir iddia gündeme geldi. Hüsnü Çoban Arka Sokaklar’dan ayrılıyor mu?

Zaten ailesinden hemen hemen herkes ayrılan Hüsnü Çoban karakteri için diziden ayrılacağı iddiası üzerinde durulmaya başlandı.

Hüsnü Çoban Diziye Veda Edecek mi?

Son iddialara göre karaktere hayat veren Özgür Ozan diziden ayrılacak. Dizinin en iddialı isimlerinden biri olduğunu bildiğimiz ve 15 senedir, ilk bölümden bu yana dizide yer alan ismin ayrılması, Arka Sokaklar’da çok ciddi bir güç kaybı yaşanmasına neden olur.

İddialara göre ünlü isim diziden ayrılacak ve yeni bir proje ile ekranlara dönecek. Fakat bu kez dijital ekranlara dönüş yapılacak.

21-07/03/husnu-coban-arka-sokaklar-3.jpg

Yeni sezonda Arka Sokaklar yerine ünlü oyuncunun Netflix için yayınlanacak olan Aşk Taktikleri dizinde rol alacağı ve bunun da uzun soluklu bir proje olup olmayacağının bilinmediği söyleniyor.

Baktığımız zaman Arka Sokaklar dizisinin ilk bölümünden bu yana dizinin bir yandan komedi yönü bir yandan ise memur ailesi konseptini yakalayan Çoban ailesi olmuştu. Suat Çoban karakterinin ayrılması. Metin karakterinin ayrılması. Tekin karakterinin ve Zeliş karakterinin ayrılması, zaten ailenin bir nevi diziye veda etmesine neden oldu.

İddialar doğru mu bilmiyoruz ama Hüsnü Çoban ayrılırsa da çok bir sürpriz olmayacak orası kesin. Resmi bir açıklama beklememiz gerekiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin